De ce vedem tot mai mulți chelneri care folosesc tablete pentru a prelua comenzi în restaurante?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

De ce vedem tot mai mulți chelneri care folosesc tablete pentru a prelua comenzi în restaurante?

27 Ianuarie 2023 / 08:51 66 accesări

Utilizarea tabletelor pentru preluarea comenzilor în restaurante a devenit o practică din ce în ce mai populară. Acest lucru se datorează faptului că o parte dintre antreprenorii din acest domeniu au înțeles importanța utilizării tehnologiei și avantajele de care beneficiază o dată cu implementarea ei în propriul restaurant.

Ce beneficii aduce această schimbare pentru restaurante sau baruri?

Un sistem POS restaurant performant facilitează modul de organizare. Odată implementat, comunicarea dintre restaurant și bucătărie este mai eficientă. Chelnerii preiau comenzile de la oaspeți, le introduc pe dispozitiv, iar personalul din bucătărie primește automat comenzile noi preluate. Pe de altă parte, odată ce preparatele sunt gata, chelnerii sunt notificați direct pe dispozitiv, fără să fie nevoiți să se deplaseze fizic la bucătărie pentru a verifica statusul fiecărei comenzi în parte.

Un alt beneficiu al utilizării unui program gestiune restaurant constă în menținerea tuturor evidențelor necesare. Angajații pot urmări care este statusul comenzilor din restaurant, cât și pe cele primite online, pot verifica în timp real disponibilitatea preparatelor, pot solicita rapoarte care să fie utilizate în scopuri de marketing sau de îmbunătățire a practicilor pe care le au, pot verifica disponibilitatea stocurilor sau eventualele comenzi în așteptare de la furnizori și alte informații de interes. Antreprenorii pot urmări, de asemenea, mai ușor, tot ce se întâmplă în cadrul afacerii lor, cum evoluează activitățile și ce rezultate au în timp real.

Fără îndoială, un avantaj substanțial este cu privire la mobilitatea pe care unele tehnologii le oferă. Spre deosebire de un terminal POS tradițional, tehnologia nouă permite angajaților să utilizeze dispozitivele de oriunde din restaurant.

De ce și angajații preferă să utilizeze noua tehnologie în schimbul vechilor practici?