„De la Bach... la Bacchus“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Închiderea stagiunii de concerte 2015 - 2016

„De la Bach... la Bacchus“

Cultură 08 Iunie 2016 / 15:24 2081 accesări
Concertul simfonic se va desfășura sub bagheta dirijorului Radu Ciorei

Concertul simfonic se va desfășura sub bagheta dirijorului Radu Ciorei

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” invită publicul meloman vineri, 10 iunie, de la ora 19.00, la ultimul concert simfonic al stagiunii 2015 - 2016: „De la Bach... la Bacchus”, sub bagheta maestrului Radu Ciorei. Își vor da concursul soliștii, orchestra și corul Teatrului „Oleg Danovski”. Soliștii concertului vor fi: Elena Rotari, Laura Eftimie, Lucia Mihalache, Doru Iftene, Constantin Acsinte, Adrian Bădilă și Octavian Minea.

În program se regăsesc: valsul „Vin, femei și cântec”, de Johann Strauss-fiul, fragmente din musicalul „My Fair Lady”, de Frederick Loewe, arii din opera „Traviata”, de Giuseppe Verdi, dar și alte lucrări celebre de Johann Sebastian Bach, Gaetano Donizetti, Jacques Offenbach.

DEGUSTARE DE VINURI, LA FINAL

La sfârșitul concertului, publicul meloman va avea ocazia să ciocnească un pahar de vin cu artiștii Teatrului „Oleg Danovski”.

Tichetele au prețuri de 25, 30 și 40 de lei, în funcţie de locul din sală, și se pot procura de la casa de bilete, aflată în incinta teatrului. Elevii, studenții și pensionari vor plăti pe un bilet 20 de lei.

Citește și:

Violoncelistul Ghiorghiță Tănase, în recital la Teatrul „Oleg Danovski“

Bravo, bravissimo, Figaro!

Un italian a câștigat Concursul de Dirijat „Black Sea” de la Constanța12
Pagina a fost generata in 0.2074 secunde