DE NECREZUT!!! Creșteri spectaculoase ale salariilor din Sănătate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
DE NECREZUT!!! Creșteri spectaculoase ale salariilor din Sănătate!
Sănătate 08 Februarie 2018 / 13:50 3240 accesări 3 comentarii

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat creșteri spectaculoase în sistemul sanitar din România. Este pentru prima dată când personalul medical ar beneficia de asemenea măriri salariale. Creșterile sunt anunțate de la 1 martie, iar unele lefuri vor ajunge și la suma de 4.000 de euro. Salariile vor fi majorate cu procente cuprinse între 70% şi 172%. Spre exemplu, salariul unei infirmiere va ajunge de la 1.205 lei la 2.856 de lei, fără sporuri. "Pentru medici, salariile de bază brute vor creşte la 9.106 lei, fără să fie incluse sporurile, care vor dubla salariul net", a declarat Sorina Pintea. Și medicii rezidenți vor avea creșteri semnificative salariale, de la circa 1.800 lei brut, cât este în prezent, la aproximativ 5.700 lei brut.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

ct 19:26:35 / 08 Februarie 2018
nemeritat...

bugetul statului NU isi permite asemenea discrepante.... medici, asistente, grefieri ( dactilograf) , samd cu salarii de 6-7-10-12000 lei .... de unde ??? au taiat cumva pensiile speciale ??? au redus nr de ministere, crescute ca ciupercile dupa ploaie??? de unde???

personal tesa 12:29:36 / 09 Februarie 2018
salarizare

D-na ministru, stiti foarte bine ca in sistemul sanitar, lucreaza si alte categorii de personal. Nu credeti ca se face o mare DISCRIMINARE? Stiti ca la momentul asta, o infirmiera ( 8 clase) castiga mai mult decat un economist cu vechime maxima in specialitate? Cu tot riscul, nu vom mai lucra la intocmirea statelor de plata, mai ales ca ne-ati exclus si din noul regulament de sporuri? De ce nu suntem in anexele pentru familia ocupationala ,, SANATATE", poate ne spune d-na ministru Vasilescu, care ne priveste cu un mare dispret.

FOARTE MERITAT 13:25:39 / 09 Februarie 2018
Pentru ct

Daca ti-a ramas ceasul in urma ......regleaza-l maestre !!!!!!!! . Pana cand crezi ca va mai merge aceasta situatie ? Toti cei care merita sa fie platiti pentru munca si stiinta lor .......DE CE NU ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2913 secunde