De necrezut! Trafic de minori prin anunțuri matrimoniale!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

De necrezut! Trafic de minori prin anunțuri matrimoniale!

Eveniment 27 Aprilie 2018 / 16:02 2242 accesări

Trei indivizi au fost arestați, la data de 26.04.2018, de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud pentru trafic de minori. Oamenii legii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Moldovan Doiniţa-Maria, Pop Florin-Marius și Rotund Sever-Viorel, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori și complicitate la trafic de minori.

Potrivit comunicatului DIICOT, începând cu anul 2016, inculpaţii au recrutat mai multe minore pe care le-au găzduit în mai multe imobile din municipiul Bistriţa, determinându-le să practice prostituţia cu diferiţi clienţi racolaţi prin intermediul unei platforme de publicitate online, categoria matrimoniale-escorte. Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistriţa-Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale.12
Pagina a fost generata in 0.2788 secunde