De Paște, circulația va fi permisă pe tot parcursul nopții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

De Paște, circulația va fi permisă pe tot parcursul nopții

Administrație 01 Mai 2021 / 09:33 504 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Credincioșii vor putea asista la slujbele Paște și în biserică, nu doar afară, iar preoții vor calcula numărul persoanelorcare pot intra în lăcașul de cult și vor avea grijă să marcheze locurile în care pot sta credincioșii, astfel încât să fie respectate normele privind distanțarea, în contextul pandemiei, potrivit Patriarhiei.

De asemenea, oamenilor li se recomandă să participe la slujbe la bisericile de care aparțin. În noaptea de Paște va fi ridicată carantina, astfel că va fi permisă circulația pe tot parcursul nopții.

În perioada Sărbătorilor Pascale, polițiștii constănțeni, împreună cu jandarmii, pompierii, polițiștii locali și cei de frontieră sunt la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În noaptea de Înviere (01/02.05.2021), polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor desfășura activități specifice de menținere a ordinii și liniștii publice, de prevenire a încălcării normelor impuse pe perioada stării de alertă, precum și de fluidizare a traficului rutier, în zonele din proximitatea lăcașelor de cult din municipiul Constanța, atât pe timpul oficierii ceremoniilor religioase, cât și după finalizarea acestora.

Un număr de 1200 de polițiști vor fi la datorie pentru a se asigura că oamenii își petrecem sărbătorile în deplină siguranță.

,În această minivacanță peste 1200 de polițiști vor fi la datorie pentru a se asigura că oamenii își petrec sărbătorile în siguranță la malul mării. Alături de polițiști vor acționa și jandarmii, polițiștii locali și de frontieră, dar și pompierii pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente nedorite.

În ceea ce privește traficul rutier, acesta va fi supravegheat și monitorizat, dacă vor fi create abuteiaje, acestea vor fi rezolvate. De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa cu 9 radare pe principalele artere ale județului Constanța, preponderent către Vama Veche și către Năvodari, pentru depășirea limitei legale de viteză, dar și pentru sancționarea și tragerea la răspundere penală a celor ce se urcă la volan sub influență băuturilor alcoolice.”, a declara Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1809 secunde