De sâmbătă, zburăm în Estonia. Prima cursă Tallin - Constanta, inaugurată de premierul Viorica Dăncilă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De sâmbătă, zburăm în Estonia. Prima cursă Tallin - Constanta, inaugurată de premierul Viorica Dăncilă
Turism 14 Iunie 2018 / 08:32 1469 accesări 1 comentariu

Sâmbătă, 16 iunie, șefa executivului român, Viorica Dăncilă, împreună cu premierul eston, Jüri Ratas, vor ateriza pe Aeropotul Internațional Mihail Kogălniceanu, inaugurând astfel prima cursă Tallinn – Constanța a companiei estone Nordica din acest sezon.

Zborurile către malul Mării Negre vor fi operate începând cu data de 16 Iunie până în 29 Septembrie. În perioada 16 Iunie – 27 Iunie, zborurile vor fi operate doar în zilele de sâmbătă, urmând ca după această dată să fie operate și în zilele de miercuri.

Zborurile din capitala Estoniei către Constanța vor avea o durată de aproximativ două ore și vor fi operate cu aeronave Caadair CRJ-900 care au o capacitate de transport de 88 sau 90 de locuri, în funcție de configurație. Flota operatorului Nordica numără 8 aeronave CRJ-900 care au o vârstă medie de 8 ani.

Programul de operare al zborurilor este următorul:

LO8231: Tallinn (TLL) 06:05 – 08:35 Constanța (CND) // în zilele de miercuri și sâmbătă;

LO8232: Constanța (CND) 09:10 – 11:45 Tallinn (TLL) // în zilele de miercuri și sâmbătă.

Loading...

1 comentariu

pericle 12:12:45 / 14 Iunie 2018
cursa CTA/ATENA

Cind se vor relua cursele CTA/ATENA ? stam cu aeroportul la nas si ne costa miliarde intretinerea lui si noi trebuie sa batem sute de km pina la Otopeni. Cine o fi desteptul ala care,, organizeaza ,, porcaria asta? Este atita lume care este interesata de aceasta relatie:studenti,oameni de afaceri, turisti, etc.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2232 secunde