De unde poți cumpăra ieftin cărți de dezvoltare personală care îți pot schimba perspectiva asupra vieții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

De unde poți cumpăra ieftin cărți de dezvoltare personală care îți pot schimba perspectiva asupra vieții

Lifestyle 14 Februarie 2023 / 22:49 863 accesări

Cărțile de dezvoltare personală sunt un instrument valoros pentru cei care doresc să își îmbunătățească viața și să evolueze atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Scrise de specialiști cu pregătire în psihologie, științele comunicării sau științe sociale, aceste lucrări sunt dublate de o experiență de viață bogată, de un destin al autorilor marcat de suișuri și coborâșuri în drumul către obținerea succesului. Unele dintre ele au devenit de-a lungul timpului best-seller-uri internaționale și sunt reeditate periodic de edituri cunoscute, la prețuri în acord cu cererea și cu inflația, nu atât de accesibile pe cât și-ar dori persoanele care îndrăgesc astfel de lecturi instructive. Pentru a obține maximum de beneficii din lectura unor cărți de dezvoltare personală, reducând în același timp costurile de achiziție, accesarea ofertei unui anticariat online este cea mai bună soluție.

3 titluri celebre în domeniul lecturilor de dezvoltare personală

Anticariatul PrintreCarti.ro dispune de un stoc impresionant de cărți de dezvoltare personală apreciate de-a lungul timpului de milioane de cititori dornici să se autodepășească, să își testeze permanent limitele și să își remodeleze percepția asupra diferitelor situații de viață, atunci când li se pare că nu găsesc calea către sine însuși/însăși sau cheia către o existență armonioasă.

1. „Bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus”, dr. John Gray

Un blocaj în căsnicie, un divorț sau eșecuri succesive în relații cer adesea de la cei implicați depășirea unor limite proprii de înțelegere și încercări de schimbare a unui comportament păgubos față de partenerul de cuplu sau față de potențialii iubiți sau soți. Lucrarea „Bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus” a dr. John Gray a fost catalogată de specialiști drept una dintre primele 10 cărțile care au influențat lumea și modul ei de gândire în ultimele decenii.

Înțelegerea mecanismelor de gândire și simțire după care funcționează cele două sexe, precum și prezentarea unor rețete recomandate de formulare a unui mesaj pentru a fi perceput corect de către sexul opus sunt de un real folos bărbaților și femeilor de toate vârstele, din întreaga lume, pentru o comunicare bună, condiție esențială a unei relații durabile.

2. „De ce mint copiii? Cum pot încuraja părinții sinceritatea”, Paul Ekman

Lectură fascinantă și educativă pentru părinți, cartea lui Paul Ekman, „De ce mint copiii? Cum pot încuraja părinții sinceritatea”, prezintă o perspectivă interesantă și practică asupra modului în care părinții pot să își ajute copiii să își dezvolte abilitățile de comunicare, să își înțeleagă propriile emoții și pe ale celor din jurul lor. Scrisă într-un stil accesibil, cu exemple concrete și de sfaturi practice, lucrarea îi învață pe adulți cum să se comporte pentru a încuraja sinceritatea celor mici.

3. „Cartea gesturilor”, Peter Collet

„Cartea gesturilor” a lui Peter Collett este o lucrare incitantă și utilă despre semnificația gesturilor și despre modul în care acestea pot dezvălui multe despre personalitatea și emoțiile proprii și ale celor cu care interacționăm.

Cărțile de dezvoltare personală pot fi cumpărate la prețuri accesibile și în stare bună din anticariatul online Printre Carti, pentru lecturile proprii sau pentru a fi oferite cadou celor dragi, achiziția acestora fiind o soluție inspirată și necostisitoare prin care se pot descoperi rețete și experiențe de viață interesante, a căror cunoaștere poate contribui la succesul personal al cititorilor.12
Pagina a fost generata in 0.1275 secunde