De ziua sa, Halep a desfăcut o sticlă de şampanie la Marele Zid Chinezesc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La mulţi ani!

De ziua sa, Halep a desfăcut o sticlă de şampanie la Marele Zid Chinezesc

Sport 27 Septembrie 2019 / 16:14 504 accesări
Sursa foto: Facebook Simona Halep

Sursa foto: Facebook Simona Halep

Simona Halep împlineşte vineri, 27 septembrie, vârsta de 28 de ani, iar cu această ocazie tenismena constănţeană şi-a sărbătorit ziua de naştere la Marele Zid Chinezesc. Conform fotografiilor postate pe contul oficial de Instagram al Simonei Halep, ea a fost însoţită de iubitul ei Toni Iuruc, de preparatorul fizic Teo Cercel şi de antrenorul Daniel Dobre. Halep a desfăcut o sticlă de şampanie la Marele Zid Chinezesc. Halep a primit un mesaj şi din partea antrenorului Darren Cahill, care va relua anul viitor colaborarea cu învingătoarea de la Roland Garros şi Wimbledon.

Constănţeanca se află în aceste zile la Beijing, pregătind turneul din China, care va avea loc în perioada 28 septembrie - 6 octombrie. Halep (locul 6 mondial şi cap de serie numărul 6) va întâlni o jucătoare venită din calificări în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Halep a participat şi la turneul de la Wuhan în aceasta săptămână, însă a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări în timpul meciului cu Elena Rybakina, la scorul de 4-5, în primul set.12