Dealer de droguri prins de jandarmi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dealer de droguri prins de jandarmi
Eveniment 16 Octombrie 2020 / 18:56 304 accesări

Jandarmii au surprins înzona Casa de Cultură,opersoanăcare avea asupralui 12pliculețeautosigilantetransparentecusubstanță vegetalăde culoare verde,oțigaretă (joint)și trei folii de aluminiu cufragmente vegetalede culoare verde,cu miros înţepător,pregătite de livrare.

Vineri,16octombriea.c.ora 11.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zonaCasa de Cultură din Constanța, auobservatopersoanăcare confecţionaoţigaretăartificială(joint). La vedereaechipajului,a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta și a fugit.A fost somat,s-a oprit și is-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra lui,jandarmii au mai găsit12pliculețeautosigilantetransparentecusubstanță vegetală de culoare verde,oțigaretă (joint) și trei folii de aluminiu cufragmente vegetalede culoare verde,cu miros înţepător,pregătite de livrare.
A declarat că dorea să vândă pliculețelecu 10-15 lei/bucatăși urma să pregătescă următoarea vânzare,porționând și substanța vegetală din foliile de aluminiu.

Pliculeţele autosigilante, foliile cu substanță vegetală șiţigareta găsite asupra lui vor fipredate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii OrganizateConstanţa,în vederea continuării cercetărilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1357 secunde