Debut modest pentru sportivii români

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Jocurile Europene de la Baku Debut modest pentru sportivii români
Sport 15 Iunie 2015 / 00:00 118 accesări 0 comentarii

Sâmbătă, la Jocurile Europene găzduite de Baku (Azerbaidjan), au concurat și mai mulți sportivi constănțeni, însă prestațiile lor nu au ieșit din linia modestă a evoluțiilor membrilor delegației României. Jucătoarea constănțeană de tenis de masă Eliza Samara a evoluat în proba feminină pe echipe, alături de colegele sale Camelia Poștoacă și Bernadette Szocs, însă România a fost eliminată în optimi de Suedia, scor 1-3. Tot în optimi s-a oprit și echipa masculină de tenis de masă, în a cărei componență, alături de Adrian Crișan, s-au regăsit și doi constănțeni, Andrei Filimon și Constantin Cioti, tricolorii fiind eliminați de Portugalia, scor 1-3. Punctele României au fost aduse de Szocs și Cioti. În competiția de triatlon, Antoanela Manac a ocupat locul 36, antepenultimul. La start s-au aliniat 48 de sportive, dar numai 38 au încheiat concursul.

Tot sâmbătă, Lucian Logigan a ocupat locul 38 în proba de mountain bike. La lupte greco-romane, categoria 98 kg, Alin Alexuc-Ciurariu a fost învins în optimi de bielorusul Tsimafei Dzeinichenka, ocupând locul 16 în clasamentul final, iar Tomi Claudiu Hinoveanu (71 kg) a fost eliminat în calificări de suedezul Zackarias Tallroth și nu s-a clasat. Cea mai bună evoluție a avut-o Virgil Munteanu (locul 8 la 59 kg), care a fost eliminat în sferturi de Victor Ciobanu (Moldova). Ieri, Adrian Guță, singurul reprezentant al țării noastre în concursul de karate, a ocupat ultimul loc în Grupa B a probei de kata.

Echipa masculină de polo a României a debutat cu o victorie, sâmbătă, când a învins Azerbaidjanul cu 9-6, însă ieri a cedat în fața Germaniei, scor 5-10. Astăzi, tricolorii vor juca în compania Ungariei. La Jocurile de la Baku, ambele competiții de polo pe apă, feminin și masculin, mai sunt considerate drept Campionate Europene de juniori.

La volei feminin, naționala României a fost învinsă sâmbătă cu scorul de 3:1 (25:20, 25:18, 27:29, 25:15) de cea a Azerbaidjanului, în primul meci din Grupa A. Astăzi, de la ora 14.30, tricolorele vor juca împotriva Belgiei. Sportivii constănțeni nu sunt programați să evolueze astăzi, când România va mai fi reprezentată la lupte libere feminin, polo masculin, kaiac-canoe și gimnastică artistică.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1262 secunde