Decizie definitivă! Gigi Chiru, condamnat la închisoare!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Decizie definitivă! Gigi Chiru, condamnat la închisoare!
Justiție 13 Noiembrie 2017 / 19:10 3310 accesări 4 comentarii

Fostul senator de Constanţa Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) i-au respins apelul la decizia prin care a fost pedepsit la șase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită în campania electorală pentru alegerile locale din 2012. Decizia este definitivă. „Respinge, ca nefondat, apelul formulat de inculpatul Chiru Christian Gigi împotriva sentinţei penale nr. 192 din 12 martie 2015, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală în dosarul nr. 29449/212/2012. Ia act de retragerea apelului formulat de inculpata persoană juridică Fundaţia Umanitară Christian Gigi Chiru împotriva aceleiaşi sentinţe penale. În baza art.275 alin.(2) Cod procedură penală, obligă apelantul inculpat Chiru Christian Gigi la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat şi apelanta inculpată Fundaţia Umanitară Christian Gigi Chiru la plata sumei de 100 lei, cu acelaşi titlu. În baza art.275 alin.(6) Cod procedură penală, onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpata persoană juridică Fundaţia Umanitară Christian Gigi Chiru, în sumă de 360 lei, precum şi onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpatul Chiru Christian Gigi, până la prezentarea apărătorului ales, în sumă de 90 lei, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 13 noiembrie 2017”, se arată în minuta instanței. Chiru a fost găsit vinovbat pentru că, în luna mai 2012, în timpul campaniei electorale, Gigi Chiru le-a distribuit cetățenilor, prin intermediul fundației sale, 24.000 de tichete valorice pentru procurarea de medicamente din farmacii, în valoare de 25 de lei fiecare. Tichetele primite de constănțeni puteau fi utilizate doar dacă erau validate la sediul Fundației umanitare „Christian Gigi Chiru” prin aplicarea unei ștampile, pe baza cărților de identitate ale cetățenilor. La farmaciile care încheiaseră protocoale de colaborare cu fundația lui Chiru au fost decontate peste 11.000 de bonuri valorice pentru medicamente.

Loading...

4 comentarii

Hollywood 22:06:42 / 13 Noiembrie 2017
Era normal ...

... ca acest fost ospătar semianalfabet - m-a servit la masa mea acum mulți ani dar pot da detalii - să își cunoască în sfîrșit lungul nasului și să accepte că politica este pentru cei cu IQ, nu pentru cei cu KIR la Jaguar. Dar mai dispari dracului din viața publică nenorocitule! Ai fost și la Comănescu să sugi puțin ciorăpel acolo, nu? Și după ce ți-ai luat muie ai fugit repede să te înscrii la alții. Tâmpitule dacă tot ai fost ospătar deschid-ți un restaurant boule. Plm.

cici 16:21:21 / 14 Noiembrie 2017
mda

astept stirea cu intrarea la arest si a celuilalt hot , tot cu nume de Chiru , care la Lumina face in continuare ... nimic pentru concetatenii luministi ...

In ce partid era ăsta 16:59:08 / 16 Noiembrie 2017
..CHIRUUU..???

Nu cumva la adunătură mafiotă PDL CIUMA portocalie ?.. Care acum se numește PNL CIUMA GALBENĂ?

Neftali 18:02:06 / 16 Noiembrie 2017
Pentru bunastarea romanilor

Pentru bunastarea romanilor din toate colturile lumii. Cautam persoane inteligente, serioase si perseverente,care sa faca parte din echipa cel mai socant subiect de film din lume.Se lucreaza 2 ore pe zi,de acasa , la calculator,telefon.Risc 0.Afacere legala,morala,usoara,frumoasa,bine platita.Virsta 18ani.Pentru a avea acces la informatii va rugam sa instalati:word,pdf,email,internet.Detalii la adresa de email: atingerea12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2021 secunde