Declarația lui Sorin Strutinsky în urma condamnării sale la închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Declarația lui Sorin Strutinsky în urma condamnării sale la închisoare

Justiție 23 Decembrie 2017 / 07:38 3948 accesări

Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, trimis în judecată de DNA într-un dosar de trafic de influenţă, în care este acuzat că a primit circa două milioane de euro ca să intervină la instituţii publice pentru plata unor lucrări, a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. În legătură cu această sentință precum și cu judecătorul care a dat-o, Iustin Leonard Bourceanu, SorinStrutinsky declară următoarele:

“În legătură cu condamnarea mea, pentru moment, declar următoarele: M-a surprins decizia de astăzi a judecătorului. Știu acuzațiile DNA și am demonstrat în instanță minciunile lor, ale denunțătorului, inclusiv mistificarea înregistrărilor ambientale. Cu excepția declarațiilor denunțătorului (care are aceeași calitate în cel puțin alte 4 dosare penale), nu există altceva decât mistificări. Pe de altă parte, înțeleg și frica de a aplica singura decizie corectă: ACHITAREA! Dar nu a avut curajul, pentru că s-a dorit spectacol mediatic. Actorii binomului sunt aceiași! Să nu uităm că, de marți, acest spectacol mediatic (ce mai contează că în Parlament se discută Directiva Europeană!) apare în legătură cu un alt dosar al meu, și mai subțire, tocmai pentru a impresiona judecătorul.

Voi lupta până la capăt ca adevărul să iasă la suprafață!

Mass-media s-a grăbit să publice condamnarea mea înainte ca aceasta să-mi fie comunicată, înainte de a apărea pe site-ul instanței, fără să mă întrebe cineva ceva. În ce țară suntem?” se întreabă Sorin-Gabriel Strutinsky.12
Pagina a fost generata in 0.1536 secunde