Demisie în PSD înainte de CEx. Partidul pierde un senator

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Demisie în PSD înainte de CEx. Partidul pierde un senator
Politică 23 August 2019 / 10:50 1657 accesări 4 comentarii

Senatorul gălăţean Nicolae Marin a anunţat pe Facebook că demisionează din PSD şi din funcţia de chestor al Senatului. Politicianul spune că este nemulţumit de atitudinea colegilor care l-au izolat după ce a solicitat schimbări în partid şi anunţă că se va implica în alt proiect politic.

Nicolae Marin a devenit rivalul europarlamentarului Dan Nica, după ce a candidat la funcţia de preşedinte al PSD Galaţi. Alegerile interne au fost câştigate în mod clar de Nica, iar Marin susţine că dezbaterea şi competiţia promovate de el au deranjat în partid.

Nicolae Marin mai spune că în PSD sunt multe persoane nemulţumite care nu au curajul să vorbească despre aceste lucruri.

„Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea şi competiţia sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunţ la calitatea de membru PSD şi la funcţia de Chestor al Senatului şi voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulţumesc celor care susţin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public”, a scris Nicolae Marin pe Facebook.

Nicolae Marin a intrat în PSD în anul 2012 venind de la PP-DD.

În 2016 a fost ales senator pe listele PSD şi, după alegerile europarlamentare, a criticat conducerea partidului, solicitând o „resetare” la nivel local şi central.

Recent, a candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD, fiind învins clar de Dan Nica.

Loading...

4 comentarii

Naie 13:14:52 / 23 August 2019
Șobolanii

Vaporul a intrat la apă ,șobolanii fug primi cand simt pericolu

La PDL PNL CIUMA ROȘIE 08:15:05 / 24 August 2019
Șobolanii ... Sânt la conducere !!!!

Așa sa întâmplat , când senatorul PNL Daniel Zamfir a fost exclus din "partid " ... Motivul unul halucinant .... Daniel Zamfir propunea in Senat ca românii să nu mai fie păcăliți de băncii prin comisioane si dobânzii bancare ,mai pe înțelesul pdlistilor DANIEL Zamfir propunea OPRIREA CĂMĂTĂRIEI DE CĂTRE BĂNCII PE SPINAREA ROMÂNILOR !!!!Ce sa întâmplat ? A FOST Exclus din partid .. Daniel Zamfir sa înscris în singurul partid Liberal adevărat ALDE .Iar propunea lui a fost admisă de CCR că fiind CONSTITUȚIONALĂ !!!!! Parlamentarii PSD ȘI ALDE au VOTAT LEGEA Zamfir.. PDL PNL CIUMA ROȘIE si USR ... ÎMPOTRIVA.. ȘOBOLANII CONDUC CELE DOUĂ PARTIDE MAFIOTE PDL SI USR...Ei sânt TRĂDĂTORii de țară.

Sumer 21:55:37 / 24 August 2019
Pt 08.15

Mare tupeu poti sa ai daca il mai il consideri pe TARICEANU om politic cand asta a fost scapat de puscarie de colegi lui senatori,daca era nevinovat nu fenta justitia ca ajutorul senatorilor ci se ducea la tribunal si isi demonstra nevinovatia.

NIKU KURU săpun duru 09:00:08 / 25 August 2019
Continuatorul .... pizdii matiii

E PDL..!!!! Încă nu te-ai prins boule , ARICIULE PANSAT ?. PDL conduce PNL .. Urmașii lui PETROV.Gura MATI . SI eu vreau un partid care sa mărească salariile, pensiile ,așa cum o face PSD ȘI ALDE..Din păcate PNL a fost acaparat de un sistem ticăloșit ,care nu are nimic în comun cu doctrina LIBERALĂ.. Da pt tine e prea greu sa înțelegi .Ultimele alegerii de care vorbești au fost FRAUDATE la greu..Sa votat masiv pt PDL pe listele suplimentare !!!!!..Au furat alegerile BLAGA SI Comp la greu ,cum au fost învățați de Petrov.Un întreg sistemul ticăloșit a dus la acest scor incredibil pt USR si .. UDMR care a fost votat în localității unde nu era pe liste nici un etnic maghiar !!!!!.. Voturile exprimate in favoarea PSD ȘI ALDE au fost furate SI deturnare .... USR si PDL ..La 1 septembrie că intra o nouă majorare a pensiilor ,pe care PDL nu o dorește.!!!!..Cum a fost votat un PARTID de TRĂDĂTORii de țară care a votat împotriva României în parlamentul european !!!!!!.Au trimis PDL ISTIII trădătorii pe lista in frunte cu Rareș Bogdan Blaga..Sigfrid Mureșan...SI MATA !!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2833 secunde