Demisie în PSD înainte de CEx. Partidul pierde un senator

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Demisie în PSD înainte de CEx. Partidul pierde un senator
Politică 23 August 2019 / 10:50 1684 accesări 4 comentarii

Senatorul gălăţean Nicolae Marin a anunţat pe Facebook că demisionează din PSD şi din funcţia de chestor al Senatului. Politicianul spune că este nemulţumit de atitudinea colegilor care l-au izolat după ce a solicitat schimbări în partid şi anunţă că se va implica în alt proiect politic.

Nicolae Marin a devenit rivalul europarlamentarului Dan Nica, după ce a candidat la funcţia de preşedinte al PSD Galaţi. Alegerile interne au fost câştigate în mod clar de Nica, iar Marin susţine că dezbaterea şi competiţia promovate de el au deranjat în partid.

Nicolae Marin mai spune că în PSD sunt multe persoane nemulţumite care nu au curajul să vorbească despre aceste lucruri.

„Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea şi competiţia sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunţ la calitatea de membru PSD şi la funcţia de Chestor al Senatului şi voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulţumesc celor care susţin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public”, a scris Nicolae Marin pe Facebook.

Nicolae Marin a intrat în PSD în anul 2012 venind de la PP-DD.

În 2016 a fost ales senator pe listele PSD şi, după alegerile europarlamentare, a criticat conducerea partidului, solicitând o „resetare” la nivel local şi central.

Recent, a candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD, fiind învins clar de Dan Nica.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1468 secunde