Denis Alibec, dorit de echipa Galatasaray Istanbul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Denis Alibec, dorit de echipa Galatasaray Istanbul

05 Iunie 2016 / 20:19 1158 accesări

Atacantul campioanei Astra Giurgiu, Denis Alibec, este dorit de Galatasaray Istanbul, care este dispusă să ofere 2,5 milioane de euro pentru a-şi asigura semnătura golgheterului formaţiei lui Marius Şumudică, informează presa din Turcia.

Evoluţiile excelente ale lui Denis Alibec în Liga 1 l-au transformat pe vârful Astrei într-un fotbalist dorit de cluburile importante din Europa. După ce Marius Şumudică a dezvăluit că giurgiuvenii au primit o ofertă de două milioane de euro din Rusia pentru atacantul de 25 de ani, presa din Turcia anunţă că şi Galatasaray e interesată de serviciile lui Alibec, iar oferta ar fi şi mai mare.

Turcii susţin că Galatasaray le-a cerut părerea lui Gică Hagi şi Mircea Lucescu, iar cei doi antrenori români au vorbit frumos despre Alibec. Galatasaray ar fi gata să ofere 2,5 de milioane de euro în schimbul golgheterului Astrei, care a marcat de 20 de ori în ultimul sezon. Cum oferta este mai bună decât cea venită din Rusia, este de aşteptat ca patronul Ioan Niculae să o accepte şi Alibec să se despartă de Astra.

Potrivit presei din Turcia, oferta oficială va sosi abia după EURO 2016, competiţie la care Alibec va participa alături de naţionala României. Contractul atacantului de 25 cu Astra expiră în 2018, iar în această iarnă Alibec a fost dorit de Steaua, iar Mircea Lucescu l-a trecut pe lista posibilelor achiziţii la Zenit Sankt Petersburg.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.685 secunde