Denunț la DNA împotriva încă unui ministru

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Denunț la DNA împotriva încă unui ministru

20 Octombrie 2017 / 18:39 563 accesări

Un nou ministru din Guvernul Tudose, tot foarte apropiat de Liviu Dragnea, este vizat de un denunţ depus la DNA deci şi de un nou dosar. Este vorba despre Carmen Dan împotriva căreia a făcut plângere un denunţător fidel al DNA, Romică Părpălea, care a fost denunţător şi în dosarul Referendumului, care a dus la condamnarea lui Liviu Dragnea. De altfel, preşedintele PSD este vizat şi de această plângere, care are legătură cu Tel Drum.

În acest context, deputatul PSD, Liviu Pleșoianu a afirmat la emisiunea „100 de minute” de la Antena 3, că nu este deloc suprinzător faptul că DNA recurge la asemenea metode pentru a remania anumiți miniștri din Guvern.

„Faptul că DNA face niște dosare pentru a remania niste miniștri din Guvern nu este o noutate. Noutatea este aceea ca premierul social democrat joacă în același film. Asta este problema.Sper ca toata lumea din PSD să înțeleagă gravitatea absolută a precedentului creat prin demisia celor doi miniștri, pentru că oricând din această clipă, orice ministru poate fi în această manieră remaniat este foarte limpede ce va urma iar eu am niste banuieli. Mai este o perosana foarte incomoda in guvern care poate e deja pe lista. Este vorba de Lia Olguța Vasilescu” a declarat Liviu Pleșoianu.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2851 secunde