Depistat de jandarmi cu un cuţit prins la cureaua de la pantaloni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Depistat de jandarmi cu un cuţit prins la cureaua de la pantaloni

Eveniment 08 Mai 2017 / 13:48 443 accesări

Sărbătoare mare, weekend-ul trecut, în comuna Lumina! Cu mic, cu mare, oamenii au participat la evenimentele organizate de autorități cu prilejul zilelor comunei. Printre ei, și o persoană care avea un cuțit prins la cureaua de la pantaloni. Cuțitul purtat fără drept pe stradă i-a adus bărbatului din Lumina dosar penal, individul riscând închisoarea.

Sâmbătă, în jurul orei 15.30, jandarmii aflaţi în dispozitivul de asigurare a ordinii publice la zilele comunei Lumina au observat în mulţime un bărbat care avea la spate un cuţit prins la cureaua de la pantaloni.

Fiind întrebat de către oamenii legii cu privire la arma albă deţinută, bărbatul a declarat că a văzut cuţitul pe una dintre mesele unei terase şi l-a luat pentru că îi trebuia acasă.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală, iar bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Lumina, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale. Pentru fapta sa, bărbatul riscă, potrivit legii penale, pedeapsa cu închisoarea de la trei luni la un an sau amendă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.233 secunde