Depistat de jandarmi în timp ce sustrăgea combustibil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Depistat de jandarmi în timp ce sustrăgea combustibil
Eveniment 06 Mai 2019 / 12:14 387 accesări 0 comentarii

O cantitate de aproximativ 270 de litri de combustibil sustrasă dintr-un împingător ancorat pe malul canalului Dunăre Marea Neagră a fost descoperită sâmbătă seara de către jandarmii constănțeni

În seara zilei de sâmbătă, 06 mai a.c., în jurul orei 20.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat un autoturism staţionat pe malul Canalului Dunăre -| Marea Neagră, în zona ecluzei Cernavodă. Având portbagajul deschis, jandarmii au văzut în interiorul acestuia mai multe bidoane de plastic ce au atras atenţia oamenilor legii.

Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, din Cernavodă a recunoscut că a încărcat aproximativ 270 litri de combustibil în mai multe recipiente, dintr-un împingător ancorat pe malul canalului

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, iar făptuitorul a fost predat împreună cu bunurile găsite asupra acestuia, lucrătorilor Postului de Poliţie Transporturi Navale Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

Reamintim că “Sustragerea de ţiţei, gazolină, condensat, etan lichid, benzină, motorină, alte produse petroliere sau gaze naturale” constituie furt calificat şi se sancţionează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 3 şi 10 ani, conform art. 229 din Codul Penal.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2284 secunde