Depistată în trafic după ce a fugit de la locul accidentului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Depistată în trafic după ce a fugit de la locul accidentului

Eveniment 13 Aprilie 2021 / 18:47 687 accesări
Foto: Primaria Municipiului Constanta

Foto: Primaria Municipiului Constanta

O șoferiță din Constanța a fost oprită în trafic astăzi de polițiștii locali de la Serviciul Rutier deoarece urma să pătrundă pe un sector de drum cu accesul interzis. Mai exact, aceasta se deplasa pe strada Primăverii cu intenția de a vira spre stânga la intersecția străzilor Primăverii cu Mircea cel Bătrân.

În timpul discuțiilor purtate cu conducatoarea auto, polițiștii locali au observat că aceasta emana halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat intervenția unui echipaj de la Brigada rutieră. Testarea cu aparatul etilo-test a dovedit că aceasta consumase alcool. Mai mult de atât, cu puțin timp în urmă șoferița fusese implicată într-un accident rutier în zona City Park și a părăsit locul faptei.

Conducătoarea auto a fost transportată la spitalul județean de către lucrătorii Poliției Rutiere în vederea recoltării probelor biologice și continuarea cercetărilor. Femeia a primit 3 sancțiuni contravenționale conform prevederilor LG55/2020, LG61/1991 și OUG195/2002R în valoare de 890 lei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1901 secunde