Depistați de jandarmi în timp ce comercializau produse „de firmă” în târg

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Depistați de jandarmi în timp ce comercializau produse „de firmă” în târg

Eveniment 13 Iunie 2021 / 09:33 540 accesări

În cursul zilei de ieri, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune în zona de sud a județului,a depistat un bărbat și o femeie care ofereau spre comercializare peste 150 de articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, în târgul din localitatea General Scărișoreanu.

Cele două persoane nu aveau documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci de renume.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2567 secunde