Deplasare la Sighet pentru BC Athletic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liga 1 de baschet masculin

Deplasare la Sighet pentru BC Athletic

Sport 26 Ianuarie 2018 / 16:20 862 accesări
Alexandru Olteanu, antrenor principal la Athletic: „Sper să reușim un joc cât mai bun și să ne întoarcem cu o victorie de la Sighet”

Alexandru Olteanu, antrenor principal la Athletic: „Sper să reușim un joc cât mai bun și să ne întoarcem cu o victorie de la Sighet”

Jucătorii de la Baschet Club Athletic Constanța vor avea parte de o deplasare extrem de dificilă în etapa a doua din Liga 1 de baschet masculin, pentru că vor avea ca adversară echipa CSM Sighetu Marmației. Partida va avea loc duminică, de la ora 12.30, și constituie prima întâlnire directă dintre cele două formații.

„Noi vrem să luăm fiecare meci în parte și să jucăm cât mai bine, să bucurăm spectatorii care vin să ne vadă în Sala Sporturilor. Vrem să progresăm de la meci la meci și să ne atingem obiectivul, care este promovarea în Liga Națională, dar în campionatul următor. În etapa viitoare ne așteaptă un meci extraordinar de greu, la Sighet, după o deplasare foarte lungă, de circa 15 ore. Nu prea știm multe despre adversari, dar sper să reușim un joc cât mai bun și să ne întoarcem acasă cu o victorie”, afirmă Alexandru Olteanu, antrenor principal la Athletic.

Rezultate din prima etapă: BC Athletic Constanța - CSM Ploiești 93-67 (45-44); CSM Sighetu Marmației - Colegiul Național „Aurel Vlaicu” București 79-87; CSM Mediaș - CSU Știința București 50-92. Meciul CSO Voluntari - CS Cuza Sport Brăila a fost amânat pentru data de 28 februarie, ora 14.00.

Programul etapei a doua: Colegiul Național „Aurel Vlaicu” București - CS Cuza Sport Brăila (sâmbătă, ora 11.00); CSM Sighetu Marmației - BC Athletic Constanța (duminică, ora 12.30); CSU Știința București - CSO Voluntari (duminică, ora 18.00); CSM Ploiești - CSM Mediaș (luni, ora 17.00).

Citește și:

Victorie netă pentru BC Athletic, în fața lui CSM Ploiești

BC Athletic debutează în faza semifinală din Liga 1

În primul meci din faza semifinală, „Gladiatorii” primesc vizita lui CSM Ploiești12
Pagina a fost generata in 0.1721 secunde