Deputatul constănțean Radu Babuș, schimbat din Comisia SRI

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Deputatul constănțean Radu Babuș, schimbat din Comisia SRI
Politică 07 Februarie 2018 / 14:56 2496 accesări 2 comentarii
Deputatul Radu Babuș:

Deputatul Radu Babuș: "Îmi voi desfășura activitatea normal, ca și până acum, și voi fi oriunde partidul are nevoie de mine"

Așa cum se întâmplă la începtul fiecărei sesiuni parlamentare, în forul legislativ al țării are loc o rearanjare a comisiilor de specialitate. Astfel, plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului a votat, miercuri, 7 februarie, modificări în Comisia parlamentară de control al activității SRI. Prin vot secret cu bile, deputatul Oana Florea şi senatorul Nicolae Marin au fost votaţi în calitatea de membri ai Comisiei SRI, ei înlocuindu-i astfel pe deputaţii Radu Babuş şi Horia Nasra. Înlocuirea s-a făcut la propunerea grupurilor parlamentare PSD.

Contactat telefonic, deputatul de Constanța al PSD Radu Babuș a declarat pentru Telegraf că a fost doar o decizie politică și nimic personal, iar astfel de rearanjări sunt normale. „Cel mai probabil, voi activa în comisia juridică a Camerei Deputaților, eu având și studii de specialitate. Îmi voi desfășura activitatea normal, ca și până acum, și voi fi oriunde partidul are nevoie de mine“, a declarat Radu Babuș.

Loading...
loading...

2 comentarii

Ion 21:27:06 / 07 Februarie 2018
Constanta

Regret ca si persoane tinere se manjesc facand parte din partidul PSD un partid care a tradat tara si a puso pe butuci in favoarea baronilor

NOI 15:41:03 / 08 Februarie 2018
Pentru Ion

Era manjit deja de al batran ........, tasu".... tot Babus de la premarie . PSD -ist pana-n maduva , cum sa nu pregateasca pentru viitorul fiului un scaun caldut ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde