Deputatul PSD Radu Babuș răspunde la atacul PNL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă Deputatul PSD Radu Babuș răspunde la atacul PNL
Politică 07 Octombrie 2019 / 19:41 341 accesări 1 comentariu

„Cea mai recentă ieșire publică a actualului lider PNL Constanța (că restul au fost deja epurați politic, prin lupte interne) arată că opoziția locală se aliniază cu imunda opoziție de la nivel central. Și atinge, nu "pragul critic al deznădejdii", ci pragul cel mai de jos al exprimării și "luptei" politice.

După trei ani, administrația județului Constanța - cu un Consiliu Județean condus de un președinte PSD și doi vicepreședinți din alte partide - a dovedit că nu a ținut cont de culori politice în sprijinirea dezvoltării localităților din teritoriu. Eventualul succes al primarilor PNL și de la alte formațiuni politice este și succesul dorit și scontat al conducerii CJC, care a muncit împreună cu ei, în acești ani, și a făcut dovada competenței. Exprimările suburbane ale liderului liberal Huțucă descalifică și jignesc inclusiv munca tuturor colegilor săi din județ, pe care conducerea PSD Constanța nu își permite să-i catalogheze drept aflați în "debaraua" acestui personaj, reprezentativ mai degrabă pentru fruntașii PDL care conduc în prezent, în fapt, Partidul Național Liberal.

PSD Constanța a salutat și evidențiat, acolo unde a fost cazul, rezultatele bune ale primarilor din județ, fără deosebire, iar acest gest de normalitate e catalogat de PNL Constanța drept o slăbiciune, în loc să fie primit ca un gest de corectitudine. Însă mahalaua verbală suburbană în care se scaldă de multă vreme liderii liberali nu le mai permite să observe nici reușitele propriilor primari fără a adăuga imediat injurii la adresa adversarilor politici. Sunt aceiași care își doresc să preia guvernarea de la un partid care a câștigat alegerile democratic. Și, probabil, să-i trateze la fel pe toți cetățenii pe care vor să-i trimită acasă prin desființări de locuri de muncă, la fel de jignitor, în funcție de simpatiile lor politice.“

Radu Babuș, purtător de cuvânt PSD Constanța

Loading...

1 comentariu

Stelu 14:38:36 / 08 Octombrie 2019
Zau !

Gigantic , urias , galactic politician , acest Radu Babus , lipitor de afise la PSD Constanta inca de pe vremea drogatului vanzator de pamant romanesc si a adormitului in intersectie si sabotor al armatei ! Nu numai el , ci si marea sa familie de aplaudaci : parinti , unchi , matusi , veri , verisoare si pana la a saptea spitza de ragalii , asemenea altei familii si satre de aplaudaci sinistri de la PNL : familia super-numeroasa si ,,lucrand'' temeinic pentru statul roman , tribul celebrului Bola ! Va votam si va iubim , ca ca voi nu mai gasim !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1908 secunde