Deputatul PSD Radu Babuș răspunde la atacul PNL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă Deputatul PSD Radu Babuș răspunde la atacul PNL
Politică 07 Octombrie 2019 / 19:41 464 accesări 1 comentariu

„Cea mai recentă ieșire publică a actualului lider PNL Constanța (că restul au fost deja epurați politic, prin lupte interne) arată că opoziția locală se aliniază cu imunda opoziție de la nivel central. Și atinge, nu "pragul critic al deznădejdii", ci pragul cel mai de jos al exprimării și "luptei" politice.

După trei ani, administrația județului Constanța - cu un Consiliu Județean condus de un președinte PSD și doi vicepreședinți din alte partide - a dovedit că nu a ținut cont de culori politice în sprijinirea dezvoltării localităților din teritoriu. Eventualul succes al primarilor PNL și de la alte formațiuni politice este și succesul dorit și scontat al conducerii CJC, care a muncit împreună cu ei, în acești ani, și a făcut dovada competenței. Exprimările suburbane ale liderului liberal Huțucă descalifică și jignesc inclusiv munca tuturor colegilor săi din județ, pe care conducerea PSD Constanța nu își permite să-i catalogheze drept aflați în "debaraua" acestui personaj, reprezentativ mai degrabă pentru fruntașii PDL care conduc în prezent, în fapt, Partidul Național Liberal.

PSD Constanța a salutat și evidențiat, acolo unde a fost cazul, rezultatele bune ale primarilor din județ, fără deosebire, iar acest gest de normalitate e catalogat de PNL Constanța drept o slăbiciune, în loc să fie primit ca un gest de corectitudine. Însă mahalaua verbală suburbană în care se scaldă de multă vreme liderii liberali nu le mai permite să observe nici reușitele propriilor primari fără a adăuga imediat injurii la adresa adversarilor politici. Sunt aceiași care își doresc să preia guvernarea de la un partid care a câștigat alegerile democratic. Și, probabil, să-i trateze la fel pe toți cetățenii pe care vor să-i trimită acasă prin desființări de locuri de muncă, la fel de jignitor, în funcție de simpatiile lor politice.“

Radu Babuș, purtător de cuvânt PSD ConstanțaŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1441 secunde