Derby județean în DNS la rugby: CS Năvodari - Tomitanii Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Derby județean în DNS la rugby: CS Năvodari - Tomitanii Constanța

Sport 13 Octombrie 2017 / 17:35 653 accesări
CS Năvodari și Tomitanii s-au întâlnit în ultimii ani în mai multe meciuri amicale

CS Năvodari și Tomitanii s-au întâlnit în ultimii ani în mai multe meciuri amicale

Sâmbătă, în Divizia Națională de seniori la rugby, sunt programate cele patru meciuri contând pentru etapa a treia. Pentru fanii rugbyului constănțean, cel mai interesant joc al rundei este derby-ul județean dintre CS Năvodari și Tomitanii Constanța, programat de la ora 10.00 pe stadionul „Flacăra” din Năvodari. Va fi un meci al orgoliilor, între vicecampioana ediției precedente din DNS și liderul la zi al clasamentului, pe de o parte, și o nou promovată cu obiectiv de podium în acest sezon, pe de altă parte. Mai trebuie precizat că formația din Năvodari a reușit victorii cu punct-bonus în primele două etape, în timp ce Tomitanii va debuta sâmbătă în actuala ediție de campionat, pentru că și-a amânat partidele cu CSM Bucovina Suceava și RC Bârlad pentru 18 și 25 noiembrie.

Iată și formațiile probabile:

CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase): Toader, Barbu, Zapan - Burlacu, Agiacai - M. Niță, Ogea, Petreanu - Agapie, Ignea - Grigoraș, Puișoru, Gheară, C. Nicolae - Perju.

Rezerve: Apetroae, Strat, Iorga, Brașovianu, Trandafir, Fl. Croitoriu, Ciubotariu, Bejan.

Pe lângă Zainea și Pîrvu, indisponibili pe termen mai lung, mai sunt accidentați Comănici și M. Croitoru. Mai fac parte din lot Urdea, Arefi, Porumb, I. Prodan și M. Prodan.

Tomitanii Constanța (antrenori Cristian Cojocaru și Radu-Nicolae Mocanu): G. Popa, Țală, Bg. Sasu - Zaharia, Tăbuș - Alexe, Boboc, Don - Afloare, Pădureanu - I. Coman, Cucoș, Sola, Ștefăroi - Burlacu.

Rezerve: Cuprian, Galanton, T. Andrei, Lolea, Homiuc, Daniș,Vătafu.

Neacșu este accidentat. Mai fac parte din lot Ciorbac, R. Tănase, Drelciuc, Părălește, Glodeanu, Cotiujanu.

Celelalte meciuri din etapa a treia: SCM Gloria Buzău - CSM Bucovina Suceava (ora 10.00); Știința Petroșani - CSU „Aurel Vlaicu” Arad (ora 14.00); RC Bârlad - RCM Galați (ora 14.00). În clasament conduc echipele din Năvodari și Buzău, cu câte 10 puncte fiecare, urmate de RCM Galați, cu 5 puncte.

Citește și:

CS Năvodari s-a revanșat în fața Bucovinei, chiar la Suceava

Scor-fluviu pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Tomitanii Constanța nu va juca în prima etapă din DNS la rugby

Divizia Națională de seniori la rugby va debuta pe 30 septembrie

Multe noutăți în lot pentru Tomitanii Constanța12
Pagina a fost generata in 0.1649 secunde

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0