Despre CREŞTEREA PENSIILOR, după ce noua lege a fost contestată la CCR

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Muncii, declaraţii Despre CREŞTEREA PENSIILOR, după ce noua lege a fost contestată la CCR
Social 28 Decembrie 2018 / 14:54 1574 accesări 3 comentarii

Ministrul Muncii, primele declarații în exclusivitate pentru România TV, după ce legea pensiilor a fost contestată de PNL și USR la Curtea Constituțională:a Marius Budăi a declarat că majorarea pensiilor își va urma cursul în ciuda piedicilor puse. Ministrul a adăugat și că recalculările promise vor fi făcute din oficiu iar pensionarii își pot aștepta liniștiți acasă deciziile. Mai mult, acesta susține că, în 2018, deficitul la fondul de pensii a fost aproape 0.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat primele declarații, într-o intervenție telefonică pentru România TV, despre legea pensiilor contestată de PNL și USR la CCR. Întrebat ce ce se întâmplă cu legea contestată la Curtea Constituțională, Mariua Budăi a răspuns: "Din păcate, pentru noi și pentru pensionari, mai ales, asistăm la un demers politic care se îndreaptă împotriva pensionarilor. Sigur, este un demers legal al opoziției, dar este un demers politic îndreptat împotriva pensionarilor, pentru că ceea ce reclamă colegii noștri din PNL, am explicat foarte clar, eu și doamna Olguța Vasilescu, în Comisia de specialitate, atunci când am avut ocazia. Însă, din păcate pentru noi, pentru pensionari, mai ales, repet, se vede că PNL-ul, opoziția în general, nu iese din logica tăierilor de pensii și salarii. Practic acum se opun aplicării acestei legi care are un impact major, dar un impact calculat, susținut de noi, exact pentru a duce o rază de soare în viața pensionarilor".

"Creșterea pensiilor își va urma cursul, până când Curtea Constituțională se va pronunța și va da o decizie. Însă acest lucru nu face decât să ne întârzie puțin. Vom avea mai mult de muncă într-un timp mai scurt, dar vom duce la îndeplinire ceea ce am promis pentru pensionari", a mai spus Ministrul Muncii, în exclusivitate la România TV.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

Legea pensiilor 09:54:36 / 29 Decembrie 2018
doar o petarda

Legea pensiilor este doar o petarda aruncata pentru a distrage atentia de la pensiile nesimtite votate in Parlament si de la atacurile repetate asupra Justitiei.Pensiile nesimtite,pensiile slujbasilor PSD ajung la sute de milioane de lei in timp ce pensiile obisnuite chipurie au crescut cu cateva sute de mii de lei,poate 1-2 milioane.Acest partid care isi spune partid social si democrat este partidul care a adancit si mai mult prapastia dintre bogati si saraci.Favorizatii partidului si bogatii sunt si mai bogati iar sarasii sunt si mai saraci.....Huoo PSD !....Mi-e scarba de voi.De 30 de ani ati alimentat saracia in tara asta. Si acest ziar in loc sa scrie ce trebuie sa scrie s-a transformat in goarna celor mai nemernici politicieni care au existat vreodata pe pamanturile astea..Huooo PSD ! Huoo....nemernicilor !

Lege 15:29:58 / 29 Decembrie 2018
Doar un bou

Să pupi PSD sub coadă, mernicule haștagist !

Raspopitu 13:15:19 / 09 Ianuarie 2019
Decenta in limbaj

Noua lege ( dublarea pensiilor pentru cei cu vechime si munca in grupele 1 si 2 munca grea ) se va aplica di 2022 . Pana atunci vor mai muri 265.458 pensionari . PSD va pierde votanți care probabil nu vor mai putea vota .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1587 secunde