Despre poezie: dezbatere interactivă și jazz, la Mecanici Poetice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Despre poezie: dezbatere interactivă și jazz, la Mecanici Poetice

Cultură 26 Noiembrie 2019 / 20:03 1577 accesări

Se va lua pulsul poeziei și se va vorbi despre farmecul, rolul și chiar necesitatea ei în alinarea sufletelor și personalităților noastre stresate de viața de zi cu zi, la dezbaterea interactivă Mecanici Poetice.

Marți, 3 decembrie, de la ora 19.00, la Doors Club, în Constanța se va vorbi despre #Poezie!

Iulia Pană și Amelia Stănescu și-au propus să ia pulsul poeziei/ poeticității de est, dar și de vest (un fel de autostradă poetică est-vest și vice-versa), drept pentru care au invitat-o pe poeta Andra Mateucă din Timișoara și pe savuroasa Elena Gatcin (voce, pian), originară din Chișinău.

Așadar, marți, 3 decembrie, de la ora 19.00, vom vorbi despre #Poezie și #Poeți, vom recita și o vom asculta pe Elena Gatcin (Jaaaaazz).

Ce întrebări sunt pe ordinea de zi?

Cum mai stați cu poezia? / Cine mai citește și cui folosește? / De ce am cumpăra un volum de poezii? / Pe unde se găsesc poeții și ce te faci dacă te-ntâlnești cu un exemplar pe stradă? / Binecunoscuta întrebare a profesorului din liceu: Ce a vrut să spună poetul?! / Ce ne facem azi cu poezia, cum o resuscităm, în caz că ar fi ațipit? / …Și care este, REALMENTE, farmecul poeziei?

Dezbatere interactivă // Creative writing // Poetry // Jazz

Intrarea este LIBERĂ.

De ce ai veni la un asemenea eveniment? Pentru că e #cool, e #marfă, e chiar #sexi. Ai toate șansele SĂ FII CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ A TA, oferindu-ți plus-valoare. Vino să vezi de ce ești în stare, că de restul… ne ocupăm noi.

Info: 0766 057 078.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1944 secunde