Despre premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene în România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Despre premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene în România

Candidaturile pot fi depuse până pe 24 mai 2019.
Economie 08 Aprilie 2019 / 12:11 795 accesări
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat organizează etapa naţională a competiţiei „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene”, ediţia 2019, iniţiativă a Comisiei Europene care identifică promotorii de succes ai antreprenoriatului în Europa, expunând cele mai bune politici şi practici antreprenoriale.
Termenul de depunere a solicitărilor de către candidații din România este 24.05.2019, la Punctul Naţional de Contact din cadrul MMACA.
Prin acest proiect, DGGrow (Direcția Generală pentru Piața internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri) din cadrul Comisiei Europene recompensează inițiativele care facilitează afacerile, încurajând în acest fel potențialii antreprenori.
Candidații eligibili sunt: autoritate națională, regională sau locală sau un parteneriat public-privat, care se încadrează în strategiile de dezvoltare ale autorităților naționale, regionale sau locale din orice zonă a UE sau ţări asociate Programului de Competitivitate şi Inovaţie (CIP): Islanda, Norvegia, Serbia sau Turcia.
Etapele procesului de aplicare pentru premii sunt:
desfășurarea etapei naționale a concursului finalizată prin selecția a maximum două candidaturi, urmată de comunicarea candidaturilor României către Comisia Europeană;
desfășurarea selecției proiectelor câștigătoare de către un juriu stabilit de Comisia Europeană;
acordarea premiilor în luna noiembrie 2019.
Manualul operațional 2019, categoriile de premii și formularul de candidatură se găsesc pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, www.imm.gov.ro, la secțiunea Mediul de Afaceri.
Informaţii suplimentare despre competiţie puteți afla accesând următorul link:
Taguri articol


12