Despre tehnologii moderne și robotică la Universitatea Maritimă Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trei zile de conferințe

Despre tehnologii moderne și robotică la Universitatea Maritimă Constanța

Educație 13 Iunie 2018 / 10:42 655 accesări

În perioada 13-16 iunie 2018, Universitatea Maritimă din Constanța este instituție co-organizatoare și gazdă a Conferinței Internaționale ModTech2018 - Modern Technologies in Industrial Engineering, ediția a VI-a. Secțiunile conferinței sunt străine publicului larg, dar devin esențiale pentru viitorii ingineri pregătiți de UMC. Astfel, în cadrul conferinței se vor dezbate aspecte legate de tehnologiile moderne din ingineria industrială, despre progresele în materiale compozite și tehnologii specifice; modelarea și simularea proceselor mecanice; robotică și fabricație integrate prin calculator; transfer tehnologic; micro- și nano- tehnologii; inginerie marină și navigație.

„La această ediție a conferinței ModTech2018, și-au anunțat participarea 56 de autori din străinătate și 74 de autori din România. Autorii din străinătate provin din Polonia, Japonia, China, Coreea de Sud, India, Mexic, Germania, Olanda, Serbia, Italia, Irak, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova. Autori din România sunt de la Universitatea Tehnică „Gheorge Asachi” din Iași, Universitatea „Politehnica” din București, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” filiala Brașov, Universitatea din Pitești, Universitatea Politehnică din Timișoara, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași cât și de la institute de cercetare și firme private“, a precizat rectorul UMC, prof.dr.ing. Cornel Panait.

Din cadrul Universității Maritime participă 32 de cadre didactice cu 33 de lucrări științifice. Universitatea Maritimă a fost instituție co-organizatoare a conferinței internaționale ModTech la fiecare ediție a acesteia, începând cu anul 2013.12
Pagina a fost generata in 0.229 secunde