Detalii despre ultimele două sezoane din „Game of Thrones“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Detalii despre ultimele două sezoane din „Game of Thrones“

Divertisment 29 Iunie 2016 / 17:17 479 accesări

David Benioff şi D.B. Weiss, regizorii celebrului serial difuzat de HBO ”Urzeala Tronurilor”, au rupt tăcerea şi au vorbit despre ce se va întâmpla în următoarele sezoane inspirate din cărţile lui George R.R. Martin, scrie Unilad. Duminică seara a fost difuzat ultimul episod din sezonul VI al serialului ultrapopular ”Urzeala Tronurilor”, iar fanii deja fac speculații cu privire la soarta personajelor preferate din show.

Într-un interviu acordat publicației ”Deadline”, cei doi regizori au confirmat ceea ce deja se știe: în ciuda faptului că Ramsay și Walder sunt morți, adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopții, liderul Umblătorilor Albi. Totuși, cei doi au explicat că el nu va fi la fel de crud ca Joffrey sau la fel de sadic ca Ramsay, ci că este mai mult o forță negativă a naturii, în niciun caz umană. ”Nu cred că Regele Nopții este atât de rău ca oamenii, este Moartea însăși. Nu este ca Joffrey și nici ca Ramsay. Nu mai este ființă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine și rău dar alegi răul. Regele Nopții nu are de ales, a fost creat așa și ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Weiss. În ceea ce-i privește pe cei vii, Beinoff afirmă că sinuciderea lui Tommen a frânt ultima rămășiță de umanitate din inima lui Cersei, iar acum, noua Regină a Westerosului va fi complet schimbată. ”În timp ce Cersei a făcut cu siguranță lucruri oribile în viața ei și poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că își iubea cu adevărat copiii. Acum sunt morți toți și cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veți afla în sezonul următor. Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a adăugat Weiss. Deși nu au menționat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum își deplânge familia, în special nepoții. Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianță între Casa Tyrell și Casa Martell, care este de partea lui Daenerys. David Benioff şi D.B. Weiss au încheiat runda de detalii precizând că au un final în minte și că s-au concentrat mai mult pe scenele care conduc către acesta, de când serialul a depășit cărțile lui R.R. Martin.

Serialul ”Urzeala Tronurilor”, premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R.R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com. Dacă episodul final din al cincilea sezon al serialului a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori în SUA, premiera sezonului 6 pe HBO a fost privită de nu mai puțin de 10,7 milioane de telespectatori, conform ”Hollywood Reporter”. Încă de la lansare, ”Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.12
Pagina a fost generata in 0.208 secunde