Detalii şoc în cazul unei triple crime! Criminalul şi-a făcut selfie cu cadavrele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Detalii şoc în cazul unei triple crime! Criminalul şi-a făcut selfie cu cadavrele

Eveniment 06 Aprilie 2018 / 18:59 1211 accesări

Detalii şocante ies la iveală în cazul bărbatului din Braşov care şi-a ucis familia. Florin Mircea Buliga şi-a făcut selfie cu cadavrele. Anchetatorii au găsit fotografiile în telefonul bărbatului. Florin Buliga şi-a înjunghiat mortal soţia şi pe cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani, în noaptea de 26 spre 27 martie. A doua zi, acesta s-a prezentat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis familia şi a trimis-o "către o lume mai bună". Buliga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi nu a contestat decizia judecătorilor.

Bărbatul din Braşov şi-a ucis soţia şi copiii cu cuţitul cu care încercase înainte să se sinucidă.

POVESTEA CRIMEI, spusă de anchetator

Florin Mircea Buliga nu regretă deloc că și a ucis familia, iar în telefonul bărbatului au fost descoperite fotografii de tip "selfie" surprinse de criminal după ce şi-a ucis soţia şi cei doi copii, potrivit brasovtv.com. Mircea Buliga susține în continuare că fapta pe care a comis-o i-a ajutat pe cei dragi să ajungă într-o lume mai bună.

Procuror, despre bărbatul care şi-a ucis familia: Nu are urme de regret. E convins că şi-a trimis soţia şi copiii într-o lume mai bună

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov au primit şi primele rezultate ale expertize toxicologice în cazul bărbatului care şi-a omorât soţia şi pe cei doi copii, stabilindu-se că Florin Buliga consumase cannabis în ziua triplei crimei.

"A venit un rezultat şi rezultă că avea în sânge o substanţă prezentă la consumatorii de cannabis", a declarat Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Anchetatorii vor să afle acum dacă bărbatul din Suceava avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Citește și:

Triplă crimă în ajun de Paşte! Românii sunt îngroziţi!

S-au găsit droguri în mașina bărbatului care și-a ucis întreaga familie

Declarații șocante ale criminalului din Brașov care și-a ucis familia!

Taguri articol


12