Deţinut eliberat din greşeală! Gafă de proporţii a unor polițişti

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Deţinut eliberat din greşeală! Gafă de proporţii a unor polițişti

Eveniment 02 Martie 2018 / 16:38 762 accesări

Poliţiştii de la secția 12 au eliberat un deținut chiar dacă acesta avea un mandat de executare a unei alte pedepse. Bărbatul a fost prins și este încarcerat. La nivelul secției s-a dispus un control și s-a deschis un dosar penal pentru neglijență.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost eliberat de politiştii de la sectia 12 din Capitală, în ciuda faptului că pe numele acestuia exista un mandat de executare a unei alte pedepse de 2 ani si 3 luni pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier, potrivit România TV.

După două săptămâni şi-au dat seama politiştii ca s-a comis o greşeală şi au început căutările. După o zi l-au şi găsit pe tânăr. Acesta a fost dus la Penitenciarul Jilava pentru a ispăși pedeapsa primită.

Acum însă se fac cercetări pentru a stabili cum anume a fost posibilă o asemenea eroare. La nivelul secţiei 12 de politie IGPR a dispus un control intern. Vizat este politistul care a executat dispozitia de punere în libertate a tânărului fără să ştie de noua condamnare. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru neglijență în serviciu.12
Pagina a fost generata in 0.2298 secunde