Dezvăluiri de ultimă oră de la Ponta. Cum s-a implicat Kovesi în campania din 2014

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dezvăluiri de ultimă oră de la Ponta. Cum s-a implicat Kovesi în campania din 2014

Politică 03 Martie 2018 / 18:46 4006 accesări

Fostul premier Victor Ponta a făcut dezvăluiri, sâmbătă, la Antena 3, despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. El a fost întrebat dacă președintele Klaus Iohannis va candida pentru poziția de președinte al Consiliului European. „Nu fac eu o caracterizare a domnului Iohannis, dar nu mi se pare nimic de acuzat. Mi se pare că nu este foarte fericit în funcția de la București”, a spus fostul premier. Ponta a mai precizat și faptul că nu are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din 2019. „Nu cred. Doamna Kovesi face politică de doi-trei ani. Cred că va candida și domnul Dragnea. Nu candidez în 2019. Dacă aș fi singur pe lume, aș candida, dar după ce s-a întâmplat familiei mele în 2015, nu. M-a afectat profund să îmi văd mama târâtă la DNA Ploiești. M-a deranjat că după tot ce a prezentat toată presa din România, astăzi nu s-a schimbat nimic”, spune Victor Ponta.

Fostul premier a vorbit și despre cum s-a implicat Kovesi în campania din 2014. „Doamna Kovesi, așa cum a vrut să câștige domnul Băsescu, așa a vrut în 2014 să câștige Iohannis”. Întrebat dacă ar trebui să se teamă Liviu Dragnea de ceea ce ar putea să spună Coldea, fostul premier a spus că „Cu domnul Dragnea, orice întâlnire se termină prost pentru celălalt”.

În ceea ce privește cererea de revocare din funcție a șefei DNA, Victor Ponta este de părere că Laura Codruța Kovesi își va termina mandatul. „Da, în aprilie 2019, când își va termina mandatul. Nu v-a fost clar că domnul Dragrea o ține în funcție?”12
Pagina a fost generata in 0.2083 secunde