DGA și STS cumpără autoturisme în valoare de un milion de euro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

DGA și STS cumpără autoturisme în valoare de un milion de euro

06 Mai 2017 / 14:39 289 accesări

Direcția Generală Anticorupție și Serviciul de Telecomunicații Speciale vor să cumpere mașini în valoare totală de un milion de euro, conform anunțurilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Potrivit unui anunț postat pe SEAP, DGA intenționează să cumpere ”autovehicule pentru activitatea de prevenire a corupției Tip 10”.

Conform caietului de sarcini, norma de poluare a motorului trebuie să fie Euro 6, autovehiculele să fie echipate cu anvelope corespunzător sezonului în care se efectuează livrarea, iar cutia de viteze să fie minimum 5+1 trepte. Garanția fiecărui autovehicul trebuie să fie de minimum trei ani sau 100.000 de kilometri, iar caroseria să aibă o garanție la coroziune de minimum șase ani.

Valoarea contractului va fi de 1,858,700 RON, fără TVA, iar banii provin din Fondul pentru Securitate Internă, cu finanţare naţională şi finanţare externă nerambursabilă.

Și Serviciul de Telecomunicații Speciale vrea să cumpere, potrivit altui anunț postat pe SEAP, autoturisme break și de teren. STS estimează că va cheltui pe aceste mașini 452,300 de euro, fără TVA.

Autoturismele solicitate de STS trebuie să aibă motoare cu o capacitate cilindrică de minimum 1450 centrimetri cubi, cu o putere minimă de 80 de cai-putere, în cazul celor break, și de peste 100 de cai-putere, în cazul celor de teren, iar nivelul de poluare să fie Euro6. Mașinile trebuie să fie dotate cu sistem de climatizare cu aer condiționat cu reglare manual, airbag pentru locurile din față, radio-CD, iar autonomia de deplasare în regim mixt de cel puțin 700 de kilometri.

De asemenea, STS dorește să încheie și un acord-cadu de prestări servicii de conexiune de mare capacitate, pentru patru ani, la o valoare estimată fără TVA de 576.000 de euro.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1571 secunde