Diana Sobaru face angajări!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Diana Sobaru face angajări!

Administrație 20 Iulie 2018 / 15:24 4275 accesări

Cine este Diana Sobaru? Habar n-am! Probabil o duduie dintre multele, prea multele angajate la Primărie care freacă menta pe banii noştri şi nu învaţă şi nici n-o să înveţe vreodată să-şi facă meseria! Mai mult, sărăcuţa pare şi bolnăvioară, căci a reuşit performanţa extraordinară de a trimite un mail oficial în nume personal, cu un anunţ de angajare la Primărie şi se semnează Compartimentul comunicare şi relaţii mass media

al Primăriei municipiului Constanţa. Probabil suferă de personalitate multiplă şi a dorit să includă în schema oficială toate entităţile care o torturează. Cam ce fel de degringoladă este în departamentul respectiv dacă ăştia angajaţi la stat, adică pe banii noştri, nu sunt în stare să trimită un mail oficial cu un anunţ de angajare? Adică, ar trebui să-i şi intereseze în mod direct ca informaţia să fie transmisă corect.

Din câte înţelegem organigrama de la Compartimentul cu pricina este atât de completă, că dă pe afară şi probabil că acum, existând concurenţă în sânul sublimului departament, funcţionăresele publice de pe acolo vor să iasă în evidenţă având iniţiative. Departe de a fi pe drumul cel bun, acest gen de greşeli aruncă imaginea Primăriei Municipiului Constanţa într-un con de umbră strâmbă, în condiţiile în care această imagine este oricum vai de capul ei.

De ce nu se mai fac bine ăştia de la Primărie? Habar n-am nici asta! Aştept alegerile şi pe ORICINE ALTCINEVA ar veni în locul lui Făgădău, care să scuture bine toate departamentele unde s-au aciuat toţi neica nimeni, angajaţi probabil pe criteriul lipsei de respect faţă de constănţeni, adică ăia de vă plătesc vouă salariile, bă funcţionari, şi să-i dea pe toţi afară!

Deci cine este Diana Sobaru? Habar n-am şi nici nu mă interesează, dar de luni ar trebui să nu mai fie în Primărie!12
Pagina a fost generata in 0.1786 secunde