Diana Sobaru face angajări!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Diana Sobaru face angajări!
Administrație 20 Iulie 2018 / 15:24 2770 accesări 7 comentarii

Cine este Diana Sobaru? Habar n-am! Probabil o duduie dintre multele, prea multele angajate la Primărie care freacă menta pe banii noştri şi nu învaţă şi nici n-o să înveţe vreodată să-şi facă meseria! Mai mult, sărăcuţa pare şi bolnăvioară, căci a reuşit performanţa extraordinară de a trimite un mail oficial în nume personal, cu un anunţ de angajare la Primărie şi se semnează Compartimentul comunicare şi relaţii mass media

al Primăriei municipiului Constanţa. Probabil suferă de personalitate multiplă şi a dorit să includă în schema oficială toate entităţile care o torturează. Cam ce fel de degringoladă este în departamentul respectiv dacă ăştia angajaţi la stat, adică pe banii noştri, nu sunt în stare să trimită un mail oficial cu un anunţ de angajare? Adică, ar trebui să-i şi intereseze în mod direct ca informaţia să fie transmisă corect.

Din câte înţelegem organigrama de la Compartimentul cu pricina este atât de completă, că dă pe afară şi probabil că acum, existând concurenţă în sânul sublimului departament, funcţionăresele publice de pe acolo vor să iasă în evidenţă având iniţiative. Departe de a fi pe drumul cel bun, acest gen de greşeli aruncă imaginea Primăriei Municipiului Constanţa într-un con de umbră strâmbă, în condiţiile în care această imagine este oricum vai de capul ei.

De ce nu se mai fac bine ăştia de la Primărie? Habar n-am nici asta! Aştept alegerile şi pe ORICINE ALTCINEVA ar veni în locul lui Făgădău, care să scuture bine toate departamentele unde s-au aciuat toţi neica nimeni, angajaţi probabil pe criteriul lipsei de respect faţă de constănţeni, adică ăia de vă plătesc vouă salariile, bă funcţionari, şi să-i dea pe toţi afară!

Deci cine este Diana Sobaru? Habar n-am şi nici nu mă interesează, dar de luni ar trebui să nu mai fie în Primărie!

Taguri articol
Loading...

7 comentarii

Erol 17:02:34 / 20 Iulie 2018
Raspuns

Citeste-i CV-ul, bai retardule. O sa vezi cine e si ce experienta are. Si ce studii are. N-ai tu fata de asa ceva, analfabetule frustrat.

Mirela 17:05:18 / 20 Iulie 2018
Pentru Erol

A inceput si Telegraf sa angajeze la kilogram, vad. S-au dus in cap rau de tot de cand a plecat Mazare. Hartie igienica.

Max 17:15:58 / 20 Iulie 2018
penibili sunteti

Penibili mai sunteti, astia din primarie care va tineti partea unii altora, nu care cumva sa cada vreunul de pe comoara. A gresit sau nu? Cui ii pasa ce CV are asta? A gresit, face tampenii pe banii nostri, foarte bine Telegraf! Scrieti si faceti-i de bacanie pe intangibilii astia de la Primarie! Mirela si Erol, slugi penibile platite de Primarie sa comenteze pe la materiale la 2, respectiv 5 minute de la terminarea programului! Tot pe banii nostri faceti asta, ba!, ca altfel n-aveati cu ce sa va platiti netul!

Ela 17:21:37 / 20 Iulie 2018
Se vede

Da, se si vede ce limbaj au sustinatorii doamnei Sobaru de la Primarie. Probabil sunt genul care locuiesc in mediul rural si utilizeaza ziare vechi, ca au ramas inca pe vremea lui Mazare:) Superba fauna :) Mie mi-a placut materialul. Sa fie mai atenti domnii si doamnele platiti din banii nostri ca oricum nu fac nimic pe acolo... si la 3 rup usile:)

Stelian 17:31:11 / 20 Iulie 2018
Penibil

Articol penibil si tendentios. Nu primea nota de trecere la examen la jurnalistica. Alineatele nu se leaga lin intre ele, deviaza brusc de la o parere la alta. Nu lamureste nimic, este mai degraba la nivelul unei postari pe facebook. Asta ma face sa cred ca autorul nu are studii in domeniu, ci doar experienta in postari pe site-uri de socializare. Si, bineinteles, ceva frustrari.

Hmm 17:37:13 / 20 Iulie 2018
lesin de ras

Alineatele? Asta inseamna forma si nu fond, draga Stelian. Nu am citit nicio deviere brusca, ba dimpotriva, totul este foarte legat. De asemenea, pare foarte lamuritor, dar cu siguranta nu ai inteles tu. Asta ma face sa cred ca esti si tu platit de noi, si tocmai ti-ai lustruit coatele pe vreun birou, prin primaria aia de doi eli de la Constanta. Aici e o deviere, daca vreti, ca eu nu inteleg ce legatura are cititul CV-ului cu faptul ca aia nu a inteles nici dupa un CV impresionant (cred) cum se trimit niste mailuri oficiale :DDDD

Daniela 18:24:06 / 20 Iulie 2018
Ete na

Nu va mai agitati sa comentati. Am aflat ca una din primarie nu o inghite pe asta si o musca de cur. Simplu si eficient

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2222 secunde