Diego Maradona, actor de ocazie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Diego Maradona, actor de ocazie
15 Ianuarie 2017 / 14:29 533 accesări 0 comentarii

Legenda fotbalului argentinian Diego Armando Maradona a sosit, sâmbătă seara, la Napoli, unde în perioada 1984-1991 a fost idolul de pe stadionul San Paolo, pentru a participa luni seara în calitate de actor de ocazie la spectacolul intitulat "De Trei ori 10" pe scena celebrului teatru San Carlo, informează AFP.

Luni, pe scena acestui teatru care este unul din cele mai vechi din Europa, tradițional consacrat operei, "il Pibe de Oro" va interpreta un text alături de actorul italian Alessandro Siani, care l-a scris, și alți artiști.

El va interpreta propria poveste în calitate de Nr.10, între texte recitate, cântece și imagini video cu alți mari foști purtători ai tricoului cu Nr.10 din Italia — Baggio, Totti, Del Piero sau Antognoni.

Sâmbătă seara, fostul idol al fotbalului argentinian a fost întâmpinay în fața hotelului din Napoli de zeci de fani care îi strigau "Diego, Diego!" sau faimosul "Ho visto Maradona" (l-am văzut pe Maradona). La rândul său, Maradona le-a răspuns admiratorilor prin gesturi de afecțiune.

Înainte de a urca luni pe scena teatrului din San Carlo, Maradona ar putea fi prezent duminică pe stadionul San Paolo la meciul dintre Napoli și Pescara.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1712 secunde