Din sezonul viitor, Steaua lui Becali devine FCSB

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Din sezonul viitor, Steaua lui Becali devine FCSB
Sport 15 Februarie 2017 / 22:21 510 accesări 0 comentarii
George Becali: „Lumea ştie care e Steaua”

George Becali: „Lumea ştie care e Steaua”

George Becali, finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, a anunţat, miercuri, că a schimbat oficial numele formaţiei „roş-albastre” în FCSB, iar modificarea va intra în vigoare începând din sezonul viitor. La 21 decembrie 2016, societatea comercială înfiinţată de către George Becali a pierdut dreptul de a mai folosi numele „Steaua”, în urma unei decizii a Curţii de Apel. Finanţatorul formaţiei bucureştene a apelat şi la ultima cale de atac înainte ca hotărârea să fie definitivă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Liga Profesionistă ne-a întrebat pe ce nume vrem să facem licenţierea în sezonul viitor. Pe mine mă interesează să fim un club serios la UEFA şi FIFA, care să aibă acelaşi nume. Am schimbat numele oficial în FCSB, avem şi o marcă. Nu voiam să mai existe discuţii, mai ales că există riscul să ne oblige instanţa să ne schimbăm numele. Ca să nu mai existe confuzii, cum zice Talpan. Nu mai stau să contest deciziile, le-am transmis judecătorilor că pun orice nume vor ei. Ei vor să distrugă, nu vor să construiască.

Am schimbat numele la Registrul Comerţului, iar echipa va juca mereu meciurile de acasă pe Arena Naţională. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap şapte miliarde de judecători, şi Lăcătuş, şi Papa de la Roma, şi forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu”, a declarat George Becali la DigiSport.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1944 secunde