Dinamo, învinsă de Farul Constanța cu 2-0, la Bucureşti, în Superligă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dinamo, învinsă de Farul Constanța cu 2-0, la Bucureşti, în Superligă

Sport 23 Septembrie 2023 / 07:57 869 accesări
Foto: Farul Constanța

Foto: Farul Constanța

Farul Constanţa a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, pe Stadionul ''Arcul de Triumf'' din Capitală, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

Campioana a deschis scorul prin Constantin Budescu (33), cu un şut din careu.

Farul confirmă tradiția ultimilor ani împotriva celor de la Dinamo si obține un nou succes, foarte important după un început de campionat nu așa cum se dorea.

Pe un teren foarte greu, aproape imposibil de legat câteva pase din cauza suprafeței de joc, Farul a fost echipa mai bună chiar și în ultimele 30 de minute, când a evoluat cu un jucător mai puțin după eliminarea lui Kiki, scrie clubul constănțean pe site-ul oficial.

Farul Constanța a reuşit să mai marcheze o dată, prin Ionuţ Vînă (90).

Au evoluat - Dinamo (antrenor Ovidiu Burcă): Golubovic - Araujo, Bena, Homawoo (24 Patriche) - De Moura, I. Costin, Larrucea, N. Roșu, Amzar - Ghezali (77 Țîră), Politic (71 Bani). Rezerve: Dujmovic - I. Roșu, De Almeida, Gago, Bordușanu, R. Grigore.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani - Sîrbu (71 Gustavo), Larie, Artean, Kiki - Băluță, Nedelcu, Grameni (59 Dussaut) - Mazilu, L. Munteanu (71 Vînă), Budescu (63 M. Popescu). Rezerve: Buzbuchi - N. Popescu, Grigoryan, Rivaldinho, Sali.

Farul venea după două eşecuri, 0-4 cu FC U Craiova şi 0-1 cu FCSB.Ştiri recomandate

12