Dinu Iancu Sălăjanu îi colindă pe constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dinu Iancu Sălăjanu îi colindă pe constănțeni

Divertisment 07 Decembrie 2016 / 14:18 632 accesări

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos aduce an de an bucurie în sufletele noastre, oferindu-ne prilejul de a petrece clipe minunate de colind, spiritualitate românească și tradiție autentică. Spectacolul „Colind Românilor” este o fereastră deschisă spre Sărbătoarea Crăciunului de către unul dintre cei mai iubiți interpreți ai cântecului popular românesc, Dinu Iancu Sălăjanu. Acompaniat de grupul instrumental „Țara Silvaniei”, interpretul orădean redă povestea Nașterii Domnului într-un spectacol extraordinar, în care fiecare secvență transmite un mesaj special. Momentele muzicale îmbină perfect tradiționalele colinde românești cu vechi și îndrăgite cântece din Ardeal, cântate în preajma Crăciunului, dar mai puțin cunoscute publicului larg. În cadrul spectacolului „Colind Românilor”, Dinu Iancu Sălăjanu oferă și un moment emoționant, interpretând câteva dintre cele mai cunoscute și dragi cântece patriotice ale românilor.

Spectacolul are loc miercuri, 7 decembrie, la Sala de Cultură a Sindicatelor Constanța, cu începere de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 40 de lei.

Un alt concert special dedicat Crăciunuluiva avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 13 decembrie, începând cu ora 20.00 și va fi susținut de îndrăgitul Ștefan Hrușcă.„Sara Crăciunului nost” este unconcert de colinde inclus într-un amplu turneu național aniversar. Un bilet pentru acest eveniment costă 80 de lei.12
Pagina a fost generata in 0.2746 secunde