Dinu Todoran va fi antrenor principal la FC Voluntari până la finalul sezonului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dinu Todoran va fi antrenor principal la FC Voluntari până la finalul sezonului

10 Martie 2017 / 19:35 703 accesări

Florin Marin a avut obiectiv cu FC Voluntari intrarea în play-off, dar ratarea obiectivului a însemnat despărţirea dintre cele două părţi, pe cale amiabilă. Ilfovenii au un nou antrenor principal, pe Dinu Todoran, în vârstă de 38 de ani, fost campion al României cu Unirea Urziceni.

FC Voluntari începe play-out-ul Ligii 1 cu un nou suflu venit de pe bancă, după ce Dinu Todoran a fost trecut din staff-ul tehnic direct în funcţia de antrenor principal al echipei. Informaţia a fost confirmată de unul dintre liderii echipei, Florin Cernat, care a declarat că Todoran a condus deja primul antrenament cu echipa: „Dinu Todoran e noul antrenor şi va rămâne până la finalul sezonului. Au fost discuţii cu alţi antrenori, nu ştiu din ce motive nu s-a realizat nimic cu ceilalţi”, a declarat Cernat la DigiSport.

Dinu Todoran a făcut parte din echipa antrenată de Dan Petrescu, care câştiga campionatul, în sezonul 2008-2009, şi participa în grupele Champions League, acolo unde a făcut o figură foarte frumoasă pentru fotbalul românesc.

Totuşi, Todoran a fost soluţia de rezervă pentru oficialii ilfoveni, care l-au contactat iniţial pe Edi Iordănescu. Mutarea nu s-a oficializat, iar frâiele echipei vor fi conduse, del puţin până la finalul sezonului, de fostul campion al României.12
Pagina a fost generata in 0.1933 secunde