Director de colegiu din Constanța, DESTITUIT!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Director de colegiu din Constanța, DESTITUIT!
Educație 04 Octombrie 2018 / 16:26 4036 accesări 3 comentarii

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța a anunțat că, începând de luni, 8 octombrie, Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanţa va rămâne fără director; mai exact, prof. Doiniţa Mitrică va fi destituită din funcţie. „În urma evaluării activității manageriale pentru anul școlar 2017 – 2018, directorul Colegiului a obținut calificativul nesatisfăcător, calificativ care a rămas la fel și după reevaluare, în urma contestației“, potrivit inspectorului școlar general Gabriela Bucovală. De altfel, prof. Doiniţa Mitrică este singurul director din județul Constanța care a obținut calificativul nesatisfăcător. Profesorul se apară pe pagina sa de socializare: „Sunt foarte mulțumită, chiar ușor fericită, că se va termina totul. Nu mi-am închipuit niciodată că unii sunt atât de disperați după funcții, așa de ahtiați după putere”. Tot ea spune că ”cineva trebuia să îi ia locul într-o bună zi”. ”Acel timp a venit, nu mai pot să fiu omul orchestră care lucrează până la epuizare pentru școala lui (ani de zile). Poate doresc și alții să facă acest lucru, nu vreau să eclipsez pe nimeni“, scrie profesorul care a condus ani buni Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanţa.

Loading...

3 comentarii

Catalin 22:36:41 / 04 Octombrie 2018
Pai , cum ?

Ne miram acum ceva vreme , de cum s-au adunat la scoala constanteana in cauza , atatia guzgani si atatea hiene apartinand ciumei mafiote rosii - galbene - portocalii . Si , cunoscand personagiile din aceasta piesa absurda - care doar politic au patinat mizerabil , in inspectorat si in fruntea unor scoli , ducand sistemul in colaps - cronometram clipele care treceau si acestia inca nu trecusera la actiune , ca sa preia scoala in custodie si s-o expedieze pe cea care zi-lumina , a muncit ca un rob pentru scoala , neglijandu-si casa si familia . Cunosteam si cazurile altor scoli din judet unde profesori seriosi , ocupasera prin concursuri pe bune , functiile de directori , iar guzganii si hienele politice , partinice si transpartinice , cu nesimtire si tupeu , au sapat , au sapat si au dat scolile peste cap , numai ca sa aiba functiile de conducere si sa raspunda prezent la chemarile gruparii mafiote politice din judet . La Medgidia , o tovarasa dolofana rosie-galbena-portocalie , cu copil din flori , educatoare mediocra , dar cu ambitii bolnave , i-a tot frecat ridichea primarului Iordache , care ,,sensibil'' de felul sau , a pus-o director in locul unei profesoare , cu studii solide si de mare caracter . Din acel moment , scoala a inceput sa semene cu un veritabil balamuc kafkian pentru profesori , pentru elevi , pentru parinti ... Dupa o vreme , acea Dulcinee de clan mafiot , pierzand la concurs postul , a parasit scoala dusa in faliment si a ales Colegiul de Arte , unde ajunsesera cu putin timp inainte si alti simpatici politruci , de aceeasi factura , care au parazitat ani buni si inspectoratul si alte scoli din judet . Se stie bine , ca unele scoli din Constanta , sunt veritabile cimitire ale elefantilor colorati politic , care au supt temeinic sistemul , punandu - si complicii la butoane , lasand invatamantul preuniversitar fara eficienta si fara vlaga ... Pariem , ca ielele nelinistite , din inspectorat , care au facut o evaluare penala si care se inchina acelorasi zei ai intunericului , isi vor pune complicea pe functia de director ?

Răspunde | Raportează | | |+12
marian n 11:12:48 / 05 Octombrie 2018
directorul destituit

buna ziua. personal imi displace politizarea subiectului. ... dar oare insp scolar general judetean nu a avut destule plangeri la adresa doamnei MItrica din partea parintilor, profesorilor(din exteriorul si interiorul liceului-multi dintre acestia isi doreau aceasta schimbare dar nu au avut curajul sa o ceara direct cand au avut ocazia sa o faca) care sa ii confirme neprofesionalismul, neputinta, etc ???... eu cred ca da!

Clubul Curiosilor 20:37:23 / 12 Octombrie 2018
Pentru Catalin

Domne, esti maxim! Uite asa Dulcineaa coboara din randul sfintilor in viata, ca ajunsesera unii sa aduca ofrande si osanale cam des si uitau ca la sfanta icoana Ne place si mai vrem!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2193 secunde