Directorul general al Tarom ar putea fi demis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Directorul general al Tarom ar putea fi demis
18 Martie 2016 / 11:37 198 accesări 0 comentarii

Consiliul de Administraţie al Tarom ar putea cere vineri demisia directorului general al companiei, Edouard Heinzmann, ca urmare a "managementului defectuos", potrivit unor surse guvernamentale.

"Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, i-a solicitat Autorităţii Aeronautice Civile din România să elaboreze un raport cu privire la activitatea Tarom. În urma evaluării, s-a constatat că managementul companiei a fost defectuos. Ca urmare a celor constatate, Consiliul de Administraţie al companiei se va reuni cel mai probabil vineri, va lua act de concluziile raportului, iar unii membri ai acestuia îi voi cere actualului director general să demisioneze", au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Costescu a anunţat încă de miercuri, la finalul şedinţei Executivului, că la Tarom vor urma schimbări, dar nu a vrut să detalieze.

În urmă cu o săptămână, premierul Dacian Cioloş a respins bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei Tarom şi a cerut o notă explicativă în care managementul să arate care este viziunea şi la ce sunt utilizaţi banii.

Heinzmann și-a început mandatul la Tarom pe 19 noiembrie 2012, semnând un contract pe patru ani.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


emre
Pagina a fost generata in 0.1907 secunde