Discuții între primar și Protecția Consumatorilor! Vezi ce s-a vorbit, concret!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Discuții între primar și Protecția Consumatorilor! Vezi ce s-a vorbit, concret!
Social 14 Februarie 2018 / 17:48 692 accesări 0 comentarii

În 14 februarie, conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor avut o întâlnire cu primarul Decebal Făgădău, în dezbatere fiind următoarele puncte, menționează CJPC:

1. Unitățile de învățământ cu program prelungit, cu bloc alimentar, cu internat. Condițiile de învățare. Necesitățile acestora. Dezbaterea acestui punct a pornit atât de la acțiunile noastre de control, de la finele anului trecut, cât și de la discuțiile dintre primar și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. În concluzie, s-a hotărât înființarea unui grup de lucru comun, care va atrage și alte autorități cu competențe în domeniu, în așa fel încât anul școlar 2018-2019 să fie unul mult îmbunătățit. Totodată, s-a discutat și alinierea meniului și condițiilor de cazare, la un nou palier, la nivelul exigențelor momentului.

Un alt punct dezbătut fost: 2. RADET și relația acesteia cu consumatorul constantean.

În concluzie, la acest capitol, informațiile și întrebările noastre erau deja în atenția primarului, mai mult, acesta s-a oferit să culeagă informațiile, în așa fel încât să putem oferi răspunsuri, iar primarul soluții în cel mai scurt timp.

3. Autorizațiile de funcționare au fost o temă la care am stabilit o întâlnire în viitorul foarte apropiat, atât cu autoritățile implicate, cât și comercianții solicitanți, toate acestea având la baza perspectiva protejării consumatorilor și turismului! Considerăm acesta un prim pas în ceea ce înseamnă armonizarea institutionala în județ.

''Avem de asemenea planul pentru locurile de joacă și salutăm deja realizarea primilor pași!'', potrivit CJPC Constanța.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4304 secunde