Disperare în masă, la Londra! Substanţă ucigaşă necunoscută!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Disperare în masă, la Londra! Substanţă ucigaşă necunoscută!
Externe 10 August 2017 / 17:25 1131 accesări 0 comentarii

Trei persoane sunt la spital după ce s-au aflat în proximitatea unui plic cu o substanță neidentificată. Totul s-a petrecut la Londra, la un restaurant din Borough Market, anunță „The Telegraph“. Poliția, ambulanța și pompierii au fost chemați joi, în jurul prânzului. Restaurantul a fost imediat închis. Nicio arestare nu a fost făcută deocamdată.

Retaurantul Feng Sushi din această foarte populară piață londoneză, intens frecventată și de turiști străini, a fost evacuat ca măsură de precauție. Conform primelor informații, ar fi vorba despre o substanță chimică de natură corozivă. Poliția a inițiat o investigație, dar a ținut să precizeze că în acest prim stadiu al anchetei nu tratează incidentul ca fiind unul terorist. Piața Borough a fost pe 3 iunie scena atacului terorist în care trei indivizi au pătruns cu un vehicul în pietonii de pe Podul Londrei și apoi au înjunghiat trecători la întâmplare.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2905 secunde