Distracție și cai putere la final de vară, pentru turiști!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Weekend plin de evenimente

Distracție și cai putere la final de vară, pentru turiști!

Divertisment 27 August 2016 / 07:22 994 accesări

Ultimul weekend din această vară nu va fi lipsit de evenimente pentru cei care se vor afla la mare în perioada 27 - 28 august. Constanța și Mamaia vor fi în acest sfârșit de săptămână gazdele unor evenimente de neuitat, care vor oferi distracție și adrenalină turiștilor. Asociația Litoral - Delta Dunării organizează două mari evenimente de pe calendarul Mamaia Style, “Festivalul Antic Tomis - ediția V” și “Campionatul Național de Drift Mamaia Style 2016”.

Festivalul Antic Tomis, eveniment cultural-istoric major, organizat de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării în parteneriat cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și Primăria Municipiului Constanța, a ajuns anul acesta la a cincea ediție. Evenimentul se desfășoară în perioada 26 - 28 august, în Parcul Tăbăcărie din Constanța, cu participarea dacilor, romanilor și gladiatorilor de la asociațiile de reconstituire istorică: Terra Dacica Aeterna (Cluj), Asociația Culturală Tomis (Constanța), Asociația Culturală Geto-Dacii din Moldova (Iași) și Geto-Dacii Sudcarpatici (Pitești).

Campionatul Național de Drift - Turiștii și constănțenii sunt așteptați să participe la cel mai important eveniment automobilistic al verii de la malul mării, unde cei mai iscusiți piloți de drift din România și Bulgaria se vor confrunta, în premieră, la Constanța, în cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Drift (CND). În total, peste 15.000 de cai putere vor încinge asfaltul, sâmbătă și duminică, în parcarea Centrului Comercial Maritimo, acolo unde accesul publicului va fi gratuit, iar printre invitații de marcă se numără Mihai Leu și vicecampionul mondial WRC, Dominique Savignoni.

Caruselul Cooltural continuă seria de evenimente care se desfăsoară în fiecare weekend, în Piațeta Casino din Mamaia, până pe 4 septembrie, de la ora 20.00. Intrarea este liberă!

Festivalul de film în aer liber Nomad Global Village Piața Ovidiu din Constanța găzduiește în perioada 9 - 29 august prima ediție a festivalului de film în aer liber Nomad Global Village. 15 capodopere ale cinematografiei din toate timpurile vor fi proiectate cu intrare liberă, pentru a sărbători moștenirea multiculturală a Constanței.

Excursii gratuite la Aqua Magic În perioada 15 - 30 august, primăriile, instituțiile de învățământ din toată țara, cluburile sportive, asociațiile și fundațiile de ajutorare a copiilor sunt invitate să organizeze excursii cu acces gratuit în parcul acvatic Aqua Magic Mamaia. Pe lângă aceste evenimente, turiștii și constănțenii pot participa la petreceri tematice în cluburi, beach barbeque, petreceri cu invitați speciali, muzică grecească sau DJ internaționali care vor reuși să ofere momente incendiare și pe care, cu siguranță, aceștia le vor ține minte până la următoarea vizită în stațiunea Mamaia.12
Pagina a fost generata in 0.3199 secunde