Distracţie şi educaţie în ultimul weekend al Tărâmului Magic al Crăciunului!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă

Distracţie şi educaţie în ultimul weekend al Tărâmului Magic al Crăciunului!

Divertisment 02 Ianuarie 2019 / 17:28 870 accesări

Festivalul Iernii din Tărâmul Magic al Crăciunului se apropie de sfârşit. În fiecare zi, Tărâmul Magic al Crăciunului a avut porţile deschise pentru copii şi pentru însoţitorii lor dragi, iar dimensiunea educativă şi creativă a acestui program a fost una dintre cele mai speciale responsabilităţi ale organizatorilor. Astfel, în fiecare zi aţi putut participa la programele educative şi distractive din Atelierul de Magie, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Atelierul de Jucării, Casa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun.

Vineri, sâmbătă şi duminică, aşa cum v-au obişnuit organizatorii, programul atelierelor a început mai devreme, iar seara aţi fost invitaţi în Castelul Fermecat pentru entertainment de bună calitate.

Organizatorii vă invită să profitaţi la maximum de ultimul weekend al acestui eveniment extrem de special şi vă aşteaptă în continuare, până duminică, inclusiv, în Parcul Tăbăcărie.

Redăm, în continuare, programul Castelului Fermecat din acest weekend, cu specificaţia că, în timpul zilelor de joi, vineri, sâmbătă şi duminică, atelierele vor funcţiona aşa cum v-aţi obişnuit. Programul integral poate fi consultat pe site-ul evenimentului, festivaluliernii2018.ro, precum şi pe pagina de facebook creată special în acest scop.

Vineri, 04 ianuarie, în intervalul 18.00 – 20.00

- „Povestea din Castelul Fermecat”

- „Magia dansului“ – spectacol de dans susținut de Trupa New Force of Dance

-„Valsul Prințeselor“ – (spectacol produs de PFA Ghiuvelichian Clara cu sprijinul studenților Facultății de Arte și elevi CNA ”Regina Maria”)

Sâmbătă, 05 ianuarie, în intervalul 18.00 – 20.00

- „Povestea din Castelul Fermecat”

- „Castelul cu povești muzicale“

Duminică, 06 ianuarie, în intervalul 18.00 – 20.00

- „Carnavalul Tărămului Magic“ – invitați Alexandru Florea, Cristian Goaie

Târgul de Crăciun, deschis lângă Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, vă aşteaptă cu porţile deschise, după programul cunoscut, cu cele mai gustoase dulciuri şi produse, pentru toate gusturile şi buzunarele.

Festivalul Iernii 2018 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, în valoare de 1.351.250 lei şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Intrarea este liberă!12