Distracţii de Revelion la malul mării

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cluburile aşteaptă numărătoarea inversă!

Distracţii de Revelion la malul mării

Monden 29 Decembrie 2012 / 00:00 1080 accesări

Noaptea dintre ani va fi, ca şi în anii precedenţi, bogată în petreceri găzduite de cluburile din Constanţa şi Mamaia, care au pus la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte programul de Revelion. Vestea bună pentru cei nehotărâţi este că majoritatea cluburilor mai au încă locuri rămase nerezervate, însă destul de puţine.

ÎN MAMAIA Crema Summer Club din staţiunea Mamaia a pregătit pentru noaptea dintre ani un program artistic susţinut de cântăreţii constănţeni de muzică grecească Ionuţ Galani şi Mircea Cazan, precum şi un show live al tarafului Gipsy Casual. Prezentatorul serii va fi solistul constănţean Liviu Vârciu. Oferta din Crema cuprinde free bar şi bufet suedez, la preţul de 250 de lei de persoană.

În clubul Jezoo vor cânta Georgiana Rusu, împreună cu taraful, iar din programul party-ului care include şi un show de dans oferit de o trupă de cabaret nu va lipsi un spectaculos foc de artificii, la miezul nopţii. Oferta din Jezoo cuprinde free bar şi free food, la preţul de... 199 lei de persoană, iar pentru grupuri mari, la fiecare 10 bilete achiziţionate, unul este gratuit.

ÎN ORAŞ Clubul Crush din Constanţa va găzdui o petrecere incendiară, atmosfera fiind întreţinută de formaţia Los Marineros, taraful Căluţ şi o trupă de cabaret. Oferta cuprinde, desigur, free bar şi bufet suedez, la preţul de 280 de lei de persoană.

Clubul Fratelli promite, de asemenea, pentru noaptea dintre ani, o petrecere spectaculoasă, intitulată „Orient Express Party”. De muzică se vor ocupa DJ Luca & DJ Lain Christoph, iar atmosfera va fi întreţinută şi de o trupă de dans oriental. Ţinuta este obligatorie, iar preţul de intrare este de 300 de lei de persoană.

În clubul Cafe del Mar vor evolua, de Revelion, Rina & Sea Band, iar DJ Dani Zavera se va afla la pupitru. Oferta de 160 de lei de persoană cuprinde platouri reci şi calde, plus un voucher în valoare de 80 de lei, pentru bar.

Revelionul în Coyote Ugly va fi unul specific localului, cu tematică western-country, oferta incluzând free bar şi free food, iar la miezul nopţii va avea loc un spectacol pirotehnic. Preţul pentru un loc la separeu este de 300 de lei de persoană, iar pentru un loc la bar - de 250 de lei.

În clubul Heaven’s Hell, DJ-ii vor întreţine atmosfera pe ritmuri mai... underground, cu rock, hip-hop, reggae şi dubstep, iar oferta pentru noaptea dintre ani cuprinde platouri reci şi calde, plus o gamă largă de băuturi alcoolice şi non-alcoolice, totul la 120 de lei de persoană.

Clubul „Goblin” îi are ca invitaţi pentru concert pe cei de la Şuie Paparude, oferta incluzând free bar şi finger food bouffet, preţurile fiind de 150 de lei, respectiv 200 de lei pentru un loc în separeu.12
Pagina a fost generata in 0.133 secunde