DN25, închis din cauza apei acumulate pe carosabil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
DN25, închis din cauza apei acumulate pe carosabil
16 Octombrie 2016 / 08:16 420 accesări 0 comentarii

DN25 Galați – Tecuci este închis şi duminică între localitățile Șendreni și Hanu Conachi, din cauza apei acumulate de carosabil, în timp ce pe alte drumuri există restricţii, în timp ce traficul feroviar este întrerupt între stațiile Şeica Mare şi Copşa Mică din judeţul Sibiu.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza apei acumulate pe carosabil, DN25 Galați – Tecuci este închis şi duminică între localitățile gălățene Șendreni și Hanu Conachi.

Ruta ocolitoare pentru ambele sensuri este DN25A Hanu Conachi - Fundeni - Năneşti, DN23 Năneşti - Muchea - intersecţie cu DN2B (Brăila), DN2B(E87) intersecţie cu DN23 - intersecţie cu DN25 (Şendreni), DN25 Şendreni - Galaţi.

Centrul Infotrafic aminteşte că DN67C-Transalpina a fost închis din data de 8 octombrie între Rânca şi Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800, din cauza zăpezii şi a vântului puternic.

Totodată, pe DN7C-Transfăgărăşan anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 kilometri pe oră.

Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În județul Argeș, până în data de 15 noiembrie 2016, pe DN7 Piteşti - Râmnicu-Vâlcea, între kilometrii 128 şi 134, pe raza comunei Drăganu, se fac lucrări de decopertare şi asfaltare, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloţi de circulaţie.

În judeţul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în zona Turnu Spart, între localităţile Boiţa şi Lazaret, din cauza unor lucrări care se fac la podul peste pârâul Meghiş. Aici se formează des coloane de maşini.

Tot pe Valea Oltului, pe DN7, în judeţul Vâlcea, până în data de 1 decembrie, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ, pe toată lungimea viaductului. Şi aici se formează adesea coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna.

În judeţul Constanţa, în perioada 12 septembrie - 30 noiembrie, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea este închisă total, pentru toate categoriile de vehicule, în vederea execuției și finalizării lucrărilor de reabilitare a acestuia.

Potrivit Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, între stațiile de cale ferată Şeica Mare și Copşa Mică, județul Sibiu, traficul feroviar este întrerupt din cauza unor lucrări de modernizare a infrastructurii. Călătorii sunt transbordaţi între cele două stații de cale ferată.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1507 secunde