DNA cere 7 ani cu executare pentru Radu Mazăre şi pentru fratele lui

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
DNA cere 7 ani cu executare pentru Radu Mazăre şi pentru fratele lui
Justiție 07 Iunie 2018 / 15:29 1909 accesări 2 comentarii

Un procuror DNA a cerut, joi, potrivit agenției de presă Mediafax, la Înalta Curte de Casație și Justiție, condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare pentru Radu Mazăre, şi tot atât pentru fratele acestuia, Alexandru, aceştia fiind judecaţi într-un dosar de corupţie privind unele licitaţii. Pentru Avraham Morgenstern, DNA a propus cinci ani. „Vă solicităm condamnarea lui Radu Mazăre la 7 ani închisoare pentru luare de mită şi doi ani pentru fals în declaraţii. Aceleaşi pedeapse şi pentru Alexandru Mazăre. Pentru Avraham Morgenstern, cerem 5 ani pentru dare de mită. Legea penală mai favorabilă - vechiul Cod. Vă rugăm să luaţi în calcul funcţiile deţinute de cei doi fraţi, primar şi senator şi faptul că se poate aplica un spor lui Radu Mazăre pentru că acesta se sustrage procesului penal. În plus, vă rugăm să aplicaţi pedepse accesorii şi să menţineţi sechestrul pe sume de bani, bunuri mobile şi imobile. De la Radu Mazăre, să confiscaţi suma de 175.000 de euro primită ca mită”, a cerut procurorul DNA, la ultimul termen din dosar, aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

În prezent, Radu Mazăre se află în Madagascar.

Loading...

2 comentarii

nicu duru 11:26:07 / 08 Iunie 2018
Sa fie primit...

Ar trebui condamnat pe viata la felul cum a adus urbea..Un oras infloritor transformat de o gașca penala in cel mai prapadit oras..

Un cetatean 07:59:54 / 11 Iunie 2018

Justitia in Romania se misca cu viteza melcului cand e vorba de corupti. Din moment ce el e in Madagascar,e clar ca nu i-au gasit si blocat toate conturile!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2132 secunde