DNA i-a transmis lui Liviu Dragnea data la care va fi audiat în dosarul Tel Drum

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
DNA i-a transmis lui Liviu Dragnea data la care va fi audiat în dosarul Tel Drum
Justiție 29 Decembrie 2018 / 14:01 895 accesări 1 comentariu

Liviu Dragnea a fost chemat, telefonic, la DNA pe data de 3 ianuarie, pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate în ancheta Tel Drum, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din dosar.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost sunat şi a fost informat că este aşteptat pe 3 ianuarie la sediul DNA, unde procurorii îi vor comunica rezultatele expertizei efectuate în dosarul Tel Drum, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, iar dosarul a fost deschis ca urmare a sesizării OLAF (Oficiul european antifraudă).

Loading...

1 comentariu

WC Johanis un cretin și un jegos 11:30:07 / 31 Decembrie 2018
La fel și cei ce-l susțin.

LIVIU DRAGNEA te rog nu te duce la audieri la DNA ... Pentru că adevărata penală , INFRACTORE e KURVA de masa a celui de mai sus care se semnează Sică... Muista de masa a lui Sică ce-a care nu se mai satură de supt pula ...EA sa să ducă la DNA .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2275 secunde