DOAMNE FEREȘTE! Comisarii Protecției Consumatorilor au pus lacătul pe ușă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Halal alimentație publică DOAMNE FEREȘTE! Comisarii Protecției Consumatorilor au pus lacătul pe ușă!
Social 24 Octombrie 2017 / 17:48 5535 accesări 4 comentarii

Comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța au depistat grave nereguli într-o unitate de alimentație publică. Ei au pătruns în bucătăria Autoservirii - Casa vegetariană, loc unde debandada era cuvântul de ordine; tot aici au fost găsite și produse improprii consumului uman și... ”piesa de rezistență” - mulți gândaci; spații de preparare și depozitare lipsite de igienă; alimente fără elemente de identificare depozitate în condiții greu de imaginat etc. Și pentru a vă convinge că nimic din ce scriem nu este inventat, vă rugăm să accesați linkurile din www.telegrafonline.ro. Comisarul-șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, nu a stat prea mult pe gânduri și a pus lacătul pe ușa unității, deja pericol public. În plus, a fost lăsată și o invitație la sediul CJPC pentru reprezentantul legal al societății. În mod sigur se va alege și cu o sancțiune destul de mare, potrivit legii. Vă vom ține la curent!

Vezi video aici:

https://youtu.be/rY-oe_bDOCw

https://youtu.be/9sQKQ0u3axM

https://youtu.be/6rsfRU2khtY

Loading...
loading...

4 comentarii

Oprea 21:05:43 / 24 Octombrie 2017
Restaurant Ardeleanca

La restaurant Ardeleanca din Costinesti tot la fel veti gasi daca nu mai rau ! Ramane sa ne surprindeti cu filmarile care vor avea loc.Asteptam nerăbdător să ne uimiți cu cea ce veti gasi .

Cristina 21:12:48 / 24 Octombrie 2017
Mizeria la ea acasa

Mizeria pe care o veti gasi inclusiv lipsa utilajelor conforme legislației în vigoare pentru un restaurant cu renume Ardeleanca din comuna Costinești deschis tot anul.Lipsa veselei neciobite,oliviere curate si schimbat continutul , spălate,deversate multe lipsuri in acest restaurant asa cum are reclama.Am vrea sa vedem imagini prezentate de la fața locului in urma controlului pe care îl veți efectua daca va lasa primarul Cristea prietenul d-voadtra domnule Horia .

Gogu 21:20:50 / 24 Octombrie 2017
Relatii

Despre cine vorbim? Aaas Viorel administratorul restaurantului t Ardeleanca

Elena 08:17:49 / 26 Octombrie 2017
painea la suprapret

La magazinul I.I.Piciu Ioana din Costinesti,str.Tineretului,nr.106,jud.Constanta painea de Dobrogea se vinde la 1,20 lei ,aceeasi paine in toata comuna Costinesti se vinde cu 0,90 lei/buc.Nu este posibil sa ne fure pe fata,stim cu totii ca painea are un pret impus.Taota vara s-a vandut la suprapret ,iar acum nici nu sa- au aplicat scumpirile in schimb doamna patroana de la ea putere a trecut la scumpirile nejustificate la majoritatea produselor inclusiv la paine.V-am adus la cunostinta pentru a se lua masurile necesare de a nu mai fi furati .Va multumesc !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1858 secunde