Doi copii, o educatoare şi o îngrijitoare, confirmaţi cu COVID-19 la o grădiniţă din Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doi copii, o educatoare şi o îngrijitoare, confirmaţi cu COVID-19 la o grădiniţă din Constanţa

Sănătate, Eveniment 16 Februarie 2021 / 08:56 1229 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Constanţa a stabilit, luni seara, suspendarea cursurilor fizice la o grădiniţă din municipiul Constanţa, după ce doi copii, o educatoare şi o îngrijitoare au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Potrivit Prefecturii Constanţa, cursurile la Grădiniţa cu program normal "Roboţel" nu se vor mai desfăşura în scenariul verde, ci vor continua, până pe 28 februarie, în sistem online.

CJSU Constanţa a mai aprobat modificarea scenariilor de funcţionare în alte 28 unităţi de învăţământ, zece dintre acestea, din oraşul Năvodari, trecând de la scenariul galben la verde. În alte 18 unităţi şcolare din localităţile Limanu, Adamclisi şi Mihail Kogălniceanu, se va trece din scenariul verde la cel galben, rata incidenţei cumulate încadrându-se între 1 şi 2 la mia de locuitori.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 30.987 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 786 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

Municipiul Constanța se încadrează în limita de incidență cumulată a cazurilor în ultimile 14 zilemai mare de 1,5 și mai mică de 3/1000 de locuitori.12
Pagina a fost generata in 0.1842 secunde